www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zasto je sve lakse reci preko telefona...
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 23, 2007 8:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ivanpkv je napisao/la sledeće:
Zato sto smo slabi... zato sto nemamo dovoljno hrabrosti da to kazemo u lice... Zato sto je tako najlakse. I zato sto smo prokleto sebicni.

E necu takav nikada da budem.

I kada je upitanju sve navedno... lepo odem i ispricam se kao covek. Nije tesko biti covek... samo moras da to i zelis.

slazem se sa tobom... Rolling Eyes

~ Banetova Žena ~

-*-Diva-*-
~mali djavolak~
~mali djavolak~

Godine: 33

Datum registracije: 10 Okt 2006
Mesto: *~najlepse na svetu~*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 23, 2007 8:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ivanpkv je napisao/la sledeće:
Zato sto smo slabi... zato sto nemamo dovoljno hrabrosti da to kazemo u lice... Zato sto je tako najlakse. I zato sto smo prokleto sebicni.

E necu takav nikada da budem.

I kada je upitanju sve navedno... lepo odem i ispricam se kao covek. Nije tesko biti covek... samo moras da to i zelis.

i ja potpisujem to..

ljudima je lakse kad ne vide kako druga osoba reaguje na to sto imaju da kazu, pa to urade preko telefona.. a mozda, sa druge strane, oni ne zele da ta druga osoba vidi njihovu reakciju..

bubaaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 04 Feb 2007

luxembourg.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 27, 2007 10:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jeste mozda lakse, mada to nije fer prema drugoj osobi rijesavat
veze ili neke diskusije preko telefona jer se tu lahko spusti slusalica,
ne mozes cesto sve reci sto mislis jer te drugi mogu pogresno shvatiti
i spustit slusalicu pa se vise ne javljat.. hhahah kako primjetite imam
dosta iskustva u tome Very Happy

SmashingPumpkin
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 30 Jan 2007
Mesto: Kula nazalost...nemam knjizaru!!

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 29, 2007 10:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni nije lakse da bilo sta kazem preko telefona...cak i kada razgovaram sa prijateljima sav se pogubim,zbunim(moram reci da to nije znak izbijanja mog nesvesnog na povrsjinu) i jednostavno vise volim da nekoga gledam pravo u oci dok pricam sa njime...

Revolution!

mrgude
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 14 Mar 2007

namibia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 29, 2007 11:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zato sto smo kukavice Confused

Vampirela
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 31 Avg 2006
Mesto: Tamo gdje je on...

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 29, 2007 6:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

lakse je ljudima reci neke stvari kada ih ne moras gledati u oci. ne volim prekide preko telefona ali sam par puta pozelila to da uradim zato sto kad kazes ono sto zelis uvijek mozes da prekines vezu i okoncas razgovor, a kada pricas s nekim licem u lice...nije bas tako lako

.::CipiRipi::.
divlja macka
divlja macka

Godine: 45

Datum registracije: 26 Maj 2007
Mesto: Tamo gde ljubav pocinje....

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 22, 2007 11:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vampirela je napisao/la sledeće:
lakse je ljudima reci neke stvari kada ih ne moras gledati u oci. ne volim prekide preko telefona ali sam par puta pozelila to da uradim zato sto kad kazes ono sto zelis uvijek mozes da prekines vezu i okoncas razgovor, a kada pricas s nekim licem u lice...nije bas tako lako

Upravo tako.... ali ipak je bolje oci u oci jer nevolim da ispadnem slabic!!!

anabila
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 28 Jul 2007

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 28, 2007 4:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kad govoris preko telefona ne moras u oci gledat...
pa normalno da je onda lakse

Ninaa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 25 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 16, 2007 2:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

licem u lice pa sve lepo kazes

carmen90
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 09 Maj 2007
Mesto: ***3 metra iznad neba***

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 11, 2007 1:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa zato sto je mnogo jednostavnije.....kada ti se neko svidja mozes bezbolno da saznas da li je to uzvraceno,ako te i ispali nije strasno....kada se svadjas mozes reci mnoge stvari koje ne bi uzivo....mozes nalagati sve i svasta jer nisu prisutne emocije....i na kraju kad raskines ne moras se suociti ni sa svojim ni sa tudjim emocijama,jednostavno kukavicki postupis i nikom nista.......ali to je sve velika greska! Ali sta ces....Sad meni su uglavnom veze pocinjale nekim dopisivanjem,preko moba ili chata,a tako se i zavrsavale.....jadno,ali tako je Razz

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 07, 2009 4:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lakše je jer tu osobu ne morate gledati u oči,možete i slagati i da se ne primeti.. Dok je uživo mnogo drugačije. Kada nekome nešto slažeš vidiš nesigurnost u toj osobi,kako maše rukama,zacrveni se,ne gleda te pravo u oči,zamuckuje,.. Wink

Imam jednu drugaricu koja radi upravo to! Izbegava da pričamo uživo već sve rešava preko tela i poruka.. Dok sam ja više za kontakt eyes to eyes Cool

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 115

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 10, 2009 2:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Telefon mrzim u poslednje vrijeme...Meni je mnogo lakše bilo što reći
nekome u lice...Pogotovo ako se radi o nekom poslu,onda volim da vidim s kim pričam.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Zasto je sve lakse reci preko telefona... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17  sledeća
Strana 15 od 17

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon