:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Dugi ili kratki? Prirodni ili vestacki? Francuski manikir,lak u boji ili bezbojni? Za koju varijantu se najradije odlucujete? Kako negujete svoje nokte? Koliko im paznje posvecujete? Ajde sve o vasim noktima
Moji su uglavnom dygi,dok ne popucaju Probala sam i nadogradnju,ali mi brzo pucaju vestacki zbog tastature,tako da ipak svoje nekako odrzavam,lakse je
|
|
|
|
|
|
Darka Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 23 Jul 2004 Poruke: 2720 Mesto: tude-vude,kojekude
|
|
Volim duge,negovane nokte..mada mi naidje period kad nikako ne mogu da ih pustim da porastu,nonstop pucaju i listaju se..grrrr..kako to mrzim! Posto i inace volim sto prirodniji izgled,ni sa noktim nije drugacije.ne volim drecave i tamne boje laka za nkte..nosim iskljucivo frens,ili samo namazem bezbojni koji daje sjaj..ili eventualno neki bledunjavi,nezno roze!!!!! A sto se vestaka tice,ne podnosim ih..par puta sam ih radila is uper su oni izgledali..al nije to...to..Smetaju mi nekako!
|
|
|
|
|
|
rouzvel Prijatelj foruma
|
Godine: 67
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 5310 Mesto: Beograd
|
|
Volim duge nokte ali nisu baš praktični, poslednji put sam mog dilbera tako izgrebala da je odma tražio da ih posečem ha,ha,ha... A što se laka za nokte tiče, e tu volim samo beli sedef, retko kada stavljam neki drugi. Veštačke nokte ne volim nikako, kao uostalom i druge veštačke stvari
|
_________________ istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda! |
|
|
|
|
*Jedinstvena* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Jul 2004 Poruke: 131 Mesto: Lausanne
|
|
Ja imam strasno slabe nokte tako da redovno stavljam vestacke.
Smatram da zenske ruke,neznije i zenstvenije izgledaju sa dugim noktima i prstenjem na rukama!
|
|
|
|
|
|
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277
|
|
Obozavam duge nokte i naravno imam ih sve dok ne popucaju..ima perioda kad mi se strasno listaju nokti i to me uzasno nervira,ali sa vestackim jednostavno ne znam nista da uradim.
Znala sam pre (jos dok sam bila u Osnovnoj) da lepim vestake sa Oho lepkom hahaha ali jednostavno kao sto sam napisala sa vestackim noktima sam invalid kao da nisu moje ruke!
Inace obozavam nalakirane nokte (posebno belo ili roze)..ne volim jake boje mada ponekad mogu da prodju..
Mahanje!
|
|
|
|
|
|
FANATIC-NS PARTY MAN
|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 979 Mesto: Novi Sad
|
|
Devojke furajte dugacke nokte-sexy su
Ja licno obozavam kada me grebu u toku...
|
|
|
|
|
|
the_cica Prijatelj foruma
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 3520 Mesto: kragujevac
|
|
ja imam duge nokte,uglavnom
da bi sprecila pucanje koristim neki lak za jacanje.....volim bledje lakove,mada i tamniji su bas cool...daju neki VAMP LOOK
|
_________________ ....otvorim nebo lako
kad pozelim to...... |
|
|
|
|
Malena021 Iskusni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 924 Mesto: Novi Sad
|
|
Ja imam jake nokte... duge...naravno prirodne... uglavnom im mazem u neku blagu neutralnu boju...sedef bela...bitno je da boja bude prilagodjena garderobi....
|
|
|
|
|
|
Ksenija_86 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Avg 2004 Poruke: 1057 Mesto: Beograd-Medak
|
|
imam duge prirodne nokte!njima posvecujem najvise paznje!volim franch,mada su i druge boje dosta zastupljene!ne volim vestacke nokte i nije isto kad stavi s vestake,ipak one nisu deo tebe!
ziveli prirodni nokti!
|
_________________ ...krijem te u uglu oka svog... |
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Imam vec godinama nadogradnji,i uvek su mi dugi nokti...
Moje nokte kozmeticarka neguje nekim Lorealovim gelom i jako je dobar...
Od lakova koristim sve zavisno od garderobe..
Jedino drec zrveni nevolim...
French mi je najaktuelniji sad
|
|
|
|
|
|
Mala_Zvezdica Interceptorov Kikiriki
|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Dec 2003 Poruke: 5243 Mesto: Frankfurt - Zemun
|
|
ja imam duge prirodne nokte, al ne volim kas su mi preduge, ali mi je lepo kad vidim na drugim rukama. zna nekad da mi dodje i taj perijod kad ih skratim. isto kao i jane mi je najaktuelniji french.
|
|
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
ranije sam imala bas duge nokte..svoje naravno...sad mi nekako ne uspeva da ih odrzim...uvek ih nesto kratim...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|