:: |
Autor |
Poruka |
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
Boji se onaj koji nije samostalan i zreo,tj. da se zena osamostali ne bi vise imao isti uticaj na nju i sigurno bi mislio da mu se srozao ugled i uticaj
zato zene,otresite takve papucice od svoje suknje
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
sara_x Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 115
|
|
Muškarci se boje samostalnosti samo svoje žene, jer su predodređeni da im budu zaštitnici. Mada, mislim da danas to i nije toliko izraženo (govorim o odnosu mog čoveka i mene prvenstveno)
|
_________________ Moć nad ljudima, krije se u poznavanju njihovih malih tajni |
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Mislim da bi prikladniji naslov bio " Zašto se neki muškarci boje ženske samostalnosti".
Ja nikad nisam sprečavao devojke sa kojima sam u vezi da posvete slobodno vreme aktivnostima za koje smatraju da su edukativna i koja će im doneti doneti boljitak i nezavisnost u životu. Naprotiv. Siguran sam da nisam jedini koji tako rezonuje.
A oni koji se boje... Pa, nestabilne ličnosti, šta drugo. Plaše se da će napredovanjem svoje lepše polovine izgubiti pozicije koje imaju u toj vezi.
|
|
|
|
|
|
Penelopi26 Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Jul 2007 Poruke: 20
|
|
odlicna tema! hehe..mozda zato sto su naucili ~da vladaju svetom~ pa im smata ako je zena, jedno krhko bice iznad njih..hehe
|
|
|
|
|
|
kiki082 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Okt 2007 Poruke: 107
|
|
boje se da ne postanu uspjesnije od njih
|
|
|
|
|
|
Nuklearna_baklava Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Jan 2008 Poruke: 60 Mesto: kosovksa mitrovica
|
|
"zenska cud je smejsna rabota" njegos
|
_________________ здраво кензо !!! |
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
koliko god ne žele priznati mislim da se boje toga da žene ne postanu uspješnije od njih...a to je možda ispod njihovog muškog ponosa...jer muškarac bi "trebao" biti glava obitelji
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|