:: |
Autor |
Poruka |
bluebell Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 201
|
|
Shta mislite o puderu young derm???? Da li je dobar za mladu kozu???
|
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
stvarno neznam sta da ti kazem,ja imam proveren a to je maxfactor,nema boljeg
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
bluebell Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 201
|
|
ma imam ja max factorov,ali mi je puno jak...mislim,imam tek 15 god pa sam mislila da probam ovaj koji je kao za mladu kozu...ali ne znam je li vrijedan truda
|
|
|
|
|
|
sandrica83 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Okt 2007 Poruke: 99
|
|
neznam,bolje koristi nesto sto je provjereno,iako premlada si za pudere
|
|
|
|
|
|
mimy Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 30 Mar 2005 Poruke: 313
|
|
ja sam prvi put ove godine pocela koristiti puder a napunila sam 24. mislim da nemas potrebe da vec sad pocnes opterecivati kozu.moj savet ti je samo malo rumenila i gotovo. ili umesto rumenila malo kamenog pudera...
|
_________________ B & M |
|
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
mimy je napisao/la sledeće: | mislim da nemas potrebe da vec sad pocnes opterecivati kozu.moj savet ti je samo malo rumenila i gotovo. ili umesto rumenila malo kamenog pudera... |
Slažem se da je još uvek rano, ali kameni puder je štetniji za kožu od tečnog! Kameni puder isušuje kožu i ubrzava njeno starenje. Puderi se, kao i kreme za lice, biraju u zavisnosti od tipa kože, tako da ti samo neko, ko poznaje tvoju kožu (dermatolog ili kozmetičar), može reći šta ti odgovara, a šta ne. Inače, puder za koji si pitala je prilično nekvalitetan i ne bih ti nikako preporučila da ga koristiš!
|
|
|
blesava mala Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 07 Okt 2007 Poruke: 34
|
|
KOristila i nista ne valja!!!Uopste mi se ne dopada...isusuje kozu...
Ja licno koristim deline,impalin ili nivein kako kad...sva tri su ok...
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
blesava mala je napisao/la sledeće: | nivein kako kad...sva tri su ok... |
Evo još jednog dokaza da se koža razlikuje, ma može me frendica ubjeđivat koliko hoće.
Nemoj mi samo reći da si koristila ono Niveino čudo kao tonirana krema? Od toga - pune, ali pune 2 godine nisam mogla da oporavim kožu! Ta krema/puder je toliko zagušila moje pore da mi nije ama baš ništa vredelo, morala sam prestat koristit svu šminku jer se lice iznova i iznova osipalo, bubuljice svugdje, ten mi se promjenio ( imala sam fantastičan tamni ten ), dobila sam crnilo oko očiju, bledo lice - OPŠTA katastrofa!!
Tek prije godinu dana konačno mi se vratio ten, lice postalo glatko i opet tamnoputo, obrazi rumeni i čisti skroz i sad ama baš ništa ne stavljam!
Ništa, osim rumenila!
|
|
|
|
|
|
kaca90 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Okt 2006 Poruke: 6
|
|
slazem se sa prethodnim postom, niveina tonirana krema nista ne valja, 500 dinara(mislim da je toliko)sam dala tad i nikad vise za tu marku, kao ni ona derm krema kako li se vec zove, nije kvalitetna uopste.
ja trenutno koristim giordani puder,iz oriflame-a, nije losa, ne isusuje kozu. koristim je koliko da prekrijem bubuljice kada mi izadju.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|