:: |
Autor |
Poruka |
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342
|
|
Ja mislim da nema toga što je mene teško reć ako želim, tako da...
|
|
|
|
|
|
bubaaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Feb 2007 Poruke: 95
|
|
tesko. mada to zavisi do osobe! logicno..
|
|
|
|
|
|
.::CipiRipi::. divlja macka
|
Godine: 45
Datum registracije: 26 Maj 2007 Poruke: 1567 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje....
|
|
zavisi kako mi je bliska osoba,ako je neko skim nemam svaki dan posla onda mi nije tesko reci ne,ali kad je porodica,dobri prijatelji to je onda vec druga stvar,ali opet ja to onda i pretezno cinim rado,jer volim da pomazem nekom!!!
|
|
|
ex_deda Banovan! *28*
|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256
|
|
Ja sa u fazi za ne! Medjutim shvatam polako kroz godine niko me nishta i ne pita....
|
|
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Naprotiv, naprotiv... Nekad to izgovram često. Na primer kad devojka , dok šetamo, hoće da me pljesne po zadnjici( a to mrzim iznad svega) odmah kažem NE.
I to 3 puta: NE, ne i ne.
|
|
|
|
|
|
isssy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Jun 2006 Poruke: 59
|
|
Nije mi nimalo teshko da kazem `ne` ...
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Mom dragom ne smijem rec ne, ali drugima to cesto govorim...
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Ako mi nesto remeti "mir&spokoj" onda se stvarno trudim da ostanem dosledna sebi i kazem "ne". Pre toga razmislim da li je to ono sto zelim i tako i odreagujem. Za prijatelje&porodicu se stvarno dajem makismalno jer oni to i zasluzuju.
|
|
|
|
|
|
*Stefy* *samo njegova*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor
|
|
Zavisi, kako kome, i kako u kojoj situaciji. Stvari koje ne želim, neću ni uraditi. Mada za ljude do kojih mi je stalo skoro mi ništa nije teško učiniti, i teško da mogu da odbijem bilo šta...
|
_________________ Naprosto se tuga desi, i naprosto si tu gdje jesi,
I naprosto je trista čuda, predrasuda sad između nas,
Kad ljubav umre-jedan žali,
kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze.... |
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
Da. Uvek hocu da pomognem kako mogu, jer ne volim da gledam dok drugi trpe.
Ali kontam, da cu i to 'ne' morati da naucim da kazem, jer neke osobe za koje sam mislila da mogu na njih da se oslonim, ipak to nisu, i njima cu sledeci put reci ne..teskim srcem!
|
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
volim da pomažem ljudima,kojima mogu da pomognem .ali tako isto mogu i da nekima kažem to famozno ne.ovo ne je izašlo iz raznih razloga koji imaju svoje jake razloge.
da budem jasniji par puta sam se za***o,i nemam namjeru više.zato dobro razmislim prije nego nekome nešto obećam ili pružim pomoć.zato mi i nije problem na neke stvari zatražene u vidu pomoći da odbijem hladno.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
Lavlje Srce Odomaćeni član
|
Datum registracije: 16 Dec 2008 Poruke: 1141
|
|
uopste mi nije tesko da kazem NE....zato sto neki ljudi ne shvataju da preteruju....zaista tada moram da im kazem u lice NE...tu sma da pomognem,ako mogu,ako je to u mojoj moci,ali ako neko preterano iskoristava moju dobrotu onda mi nije ni malo zao kad im kazem NE
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|