:: |
Autor |
Poruka |
*zečica* -fatalna zavodnica-
|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 11485 Mesto: tamo gdje ljubav počinje
|
|
Jeste li i vi jedna od onih žena koje se ne šminkaju jer se boje da će izgledati umjetno? To se vrlo jednostavno može izbjeći. Svejedno je želite li izgledati samo malo svježije, prikriti sitne nepravilnosti na koži ili crvenilo, ili pak želite baršunast i blistav ten - s novim puderima i nekoliko savjeta to možete postići.
Tonirane dnevne kreme
Čine u tren oka kožu lica svježom i daju joj prirodan sjaj prikrivajući pritom crvene proširene kapilare. Umjesto pigmenata boje, ove lagane kreme podarit će vašoj koži vlažnost i vrlo malo masnoće. Ultra lagane teksture sadrže sitne čestice za sjaj, zbog kojih će vaše lice zadobiti zlaćanu boju.
Tekući puderi
Daju koži potrebnu vlažnost i jednostavno se nanose. Različita je moć prekrivanja ovih osvježavajućih tekućih preparata. Za blistavi ten brinu se pigmenti koji reflektiraju svjetlost, optički prikrivajući bore i nepravilnosti. Ovi puderi sadrže vitamine i zaštitu od UV-zraka te tako štite kožu. Za masnu kožu prikladni su matirajući puderi, koji ne sadrže ulja.
Diego dalla Palma Cream Foundation Treatment anti-aging puder, Collistar Perfection Foundation omekšava, zaglađuje i prikriva nedostatke.
Puder podloga
Puder podloga savršen je izbor za suhu i zrelu kožu jer joj njegova tekstura bogata hranjivim sastojcima nudi njegujuća ulja i daje dodatnu vlažnost. Takvi puderi obično sadržavaju kao dodatak i vrlo učinkovite sastojke protiv starenja i slobodnih radikala, koji kožu obnavljaju i štite, ili pak kiseline, koje čine kožu glatkom i mekom.
Oriflame Giordani Gold Radiance Luminiser kožu obogaćuje pigmentima koji reflektiraju svjetlo.
Kompaktni puder
Kompaktni puder najbolje prekriva, a pojavljuje se u obliku praha ili kreme. Nanosi se suhom ili vlažnom spužvicom. Djeluje transparentnije ako je spužvica vlažna. Postoje puderi koji daju izrazito puno vlažnosti i ugodno se razlijevaju kožom, no njihova je moć prekrivanja manja.
Avon Final Touch puder u kamenu za završni sjaj lica.
Specijalni preparati
Puderi u stiku izvrsno prekrivaju, a praktični su za putovanja. Kapsule s količinom dovoljnom za jednokratnu upotrebu stat će i u najmanju kozmetičku torbicu. Cjelodnevni savršen izgled omogućuju dugotrajni puderi.
Nivea Beaute Fresh & Easy puder u sticku, Chanel korektor prekriva sve nesavršenosti tena, Dior Airflash sprej prikriva i daje savršen osjećaj mekoće licu.
Extra savjet
Kako vam se ne bi dogodilo da nakon nanošenja pudera na licu primijetite mrlje, uvijek prije pudera nanesite dnevnu kremu i pričekajte da se dobro upije. Ako ste jedna od sretnica koje imaju besprijekoran ten, bit će dovoljno samo lagano prepudrati lice, a dobro je znati da neki jastučići za pudranje već u sebi sadrže svjetlucavi prah.
|
_________________ *lutka s naslovne strane*
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
*zečica* je napisao/la sledeće: |
Ako ste jedna od sretnica koje imaju besprijekoran ten, bit će dovoljno samo lagano prepudrati lice. |
Ta sam Ljeti mislim da jednom u dva tjedna stavim puder i to samo negdje oko očiju. Ne mogu da zamislim da trpam puder na +40.
Samo navječer ponekad i to je to
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Pudere ne koristim, samo Nivea ton kremu i to kad hoću da se našminkam temeljnije, inače samo dnevna krema za lice i to je dovoljno
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
ma leti retko koristim,bas ako moram...ali je proveren maxfactor-nema boljeg
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
*zečica* -fatalna zavodnica-
|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 11485 Mesto: tamo gdje ljubav počinje
|
|
ja koristim nivein..meni je taj najbolji
|
_________________ *lutka s naslovne strane*
|
|
|
|
|
slavica_m >>>luda mala<<<
|
Godine: 33
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 12318
|
|
Ja koristim maxfaktor ali to samo kad izlazim
|
_________________ Ja ne umem da mastam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja
Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja |
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
imam srece sa super tenom tako da slabo koristim sminku!
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Pudere vise ne koristim;;;bas neki put zimi ako sam jako bleda...
|
|
|
|
|
|
KInder Torta Moj Dobri Anđele...
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...
|
|
Max faktor
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
|
cecy Luda do bola
|
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien
|
|
|
|
|
*Stefy* *samo njegova*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor
|
|
maxfactor
|
_________________ Naprosto se tuga desi, i naprosto si tu gdje jesi,
I naprosto je trista čuda, predrasuda sad između nas,
Kad ljubav umre-jedan žali,
kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze.... |
|
|
|
|
schmekerica Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 546
|
|
ja koristim biodroga puder, i stvarno je najbolji, a probala sam jih dosta, jer sam nekad imala užasnih problema sa kožom, a sada ljeti i ne stavljam puder, možda jedino naveče, ali rjetko..A zimi ga koristim redovno, ali u minimalnim količinama.
|
_________________ fuck the cola, fuck the pizza all i need is schljivovitza!! ))))))) |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|