:: |
Autor |
Poruka |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Ne vjerujem u tarot, ali volim se nekada pozabaviti tim 8) volim gatati sebe i druge, ali čisto ono iz zabave. Jednom sam zvala na telefon, nemam pojma koji je broj bio i javila mi se žena koja me gatala, sve što je rekla bilo je pogrešno, ama baš sve kasnije sam saznala da oni zapravo govore samo gluposti, sve što im padne na pamet i zapričavaju te samo da što duže ostaneš na telefonu i potrošiš to mi je rekla prijateljica koja pozna curu koja je radila na toj liniji 8)
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
whitesnake1710 Dobro upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 598 Mesto: Limasol
|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | Ne vjerujem u tarot, ali volim se nekada pozabaviti tim 8) volim gatati sebe i druge, ali čisto ono iz zabave. Jednom sam zvala na telefon, nemam pojma koji je broj bio i javila mi se žena koja me gatala, sve što je rekla bilo je pogrešno, ama baš sve kasnije sam saznala da oni zapravo govore samo gluposti, sve što im padne na pamet i zapričavaju te samo da što duže ostaneš na telefonu i potrošiš to mi je rekla prijateljica koja pozna curu koja je radila na toj liniji 8) |
Po meni, ti sto rade ne tel. poziv i koji se reklamiraju, uglavnom prodaju maglu!!!
Ja licno imam Rider Waite karte, Thoth Tarot (Aleister Crowley) i Angel cards (Koje nisu tarot ali su super). Rider tarot vec duze vremena proucavam i mogu da kazem da do sad nism pogresila nikome. Sto se tice Thoth tarota, tu sam jos slaba. One su daleko zahtevnije.
A dodala bih i to da tarot karte ucis ceo zivot i nikad ne mozes reci da znas sve. Ja mogu reci da znam dosta, ali...
|
_________________ I'm only living the Parrish bywords, looking for that "ounce of excitement", that "whisper of a thrill there is no sense living your life without". |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
whitesnake1710 je napisao/la sledeće: |
Ja licno imam Rider Waite karte, Thoth Tarot (Aleister Crowley) i Angel cards (Koje nisu tarot ali su super). Rider tarot vec duze vremena proucavam i mogu da kazem da do sad nism pogresila nikome. Sto se tice Thoth tarota, tu sam jos slaba. One su daleko zahtevnije.
A dodala bih i to da tarot karte ucis ceo zivot i nikad ne mozes reci da znas sve. Ja mogu reci da znam dosta, ali... |
gdje se mogu nabaviti Rider Waite?
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
whitesnake1710 Dobro upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 598 Mesto: Limasol
|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | whitesnake1710 je napisao/la sledeće: |
A dodala bih i to da tarot karte ucis ceo zivot i nikad ne mozes reci da znas sve. Ja mogu reci da znam dosta, ali... |
gdje se mogu nabaviti Rider Waite? |
Ja sam ih porucila iz UK. Inace zivim na Kipru. Ovde se mogu naci razne tarot karte, ali Rider Waite tarot je veoma tesko naci ovde. Verovatno se rasprodaju cim se pojave. Tako da sam taj spil porucila. Ako imas u tvom mestu neku specijalizovanu radnju, idi, pitaj. Obicno u takvim radnjama mozes i da porucis ono sto te zanima.
|
_________________ I'm only living the Parrish bywords, looking for that "ounce of excitement", that "whisper of a thrill there is no sense living your life without". |
|
|
|
|
bukialstarr Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 10 Jun 2007 Poruke: 1 Mesto: nis
|
|
karte rider waite mozes naruciti u casopisu trece oko
|
|
|
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
Nije da ne vjerujem ali nije ni da vjerujem bas. Meni je tetka nekoliko puta gledala u karte (nemam pojma koje) i svaki put sam je samo onako povrsno slusala jer nisam vjerovala, smatrala sam to kao nekim vidom zabave. Medjutim, jednom prilikom mi je stalno govorila da imam neko vjencanje (ne moje naravno), da neka zenska bliska osoba treba da se uda, cak je pomislila na moju sestru. I tokom cijelog otvaranja karti govorila mi je da ima neko vjencanje. Naravno ja joj nisam povjerovala, samo sam se smijala. Ali posle mjesec dana moja prva rodica se udala, iznenada, na sta sam ja ostala zaprepastena. Tako da nije da vjerujem skroz ali ima neceg u tome
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
dekija85 je napisao/la sledeće: | ja verujem tarot jer je to nekad veoma vazno da verujete jer kad nesto verujes onda se to i desi |
Ja uistinu nisam nikad bila u situaciji da mi neko gleda na tarot..ali nedavno u jednoj emisiji na tv ugledah nekog Milana koji za sebe prica da je on odabranik koji je poslan od Boga da spasi svijet
Bilo je tu svakakvih prica al neke od njih evo ima to i na you tube...
Zove ga zena jedva prica na telefon i on joj vice mrtav hladan...Pa vi umirete sad kad spustite slusalicu zovite hitnu jer umirete
ili...
Zove zena i on joj vice da ga je nazvala jer ima problema u kuci u smislu svadje i vice joj on da stavi kaktus u cosak sobe na sivi ili tv ili dvd i kako kaktus bude rastao u njenoj kuci ce nestajati svadje.
ili...
Zena zove i pita za sina da li ce naci posao i on joj kaze neka slusa samo Bijelo dugme i za 7 dana ce se zaposliti u pekari i rece i naziv pekare
ili..
zove zenska i kaze nema srece u ljubavi sta da cini i on joj kaze...izrezi iz novina sliku Bred Pita i nosi je sa sobom u novcaniku i za 7 dana ces otici na koncert klasicne muzike gdje ces upoznati mladica koji je zavrsio nedavno za doktora i udati ces se za njega
ili...
zena ga zove i kaze da je bolesna i on uzima hemijsku olovku i vice zeni da gleda u pravcu hemijske i on baci hemijsku preko studija i vice gotovo vi ste ozdravili...
ili...
zena zove i kaze da ima problema sa dinim putevima i on joj kaze pojedite pizzu sa 4 vrste sira i ozdraviti cete
ima tih slucajeva xxxxxxxx da ih ne nabrajam sad sve ovdje...
kada su ga pojedinci pitali o tim izjavama on im je kratko rekao ljudima ce se desiti ono u sta oni vjeruju:mrgreen:
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
Te tarot linije nemaju nikakve veze s tarotom.To je isto ko hotline.Stave neku babu ne baš zgodnu, a ona se predstavlja ko cura od 25 s velikim boobs, plava zgodna, vitka, bla bla i uzdiše na telefon dok npr.kuha ručak.Isto je i s tarot linijama.Ako netko hoće pravi tarot onda neće zvat takve brojeve koje nađe u novinama na svakoj stranici nego će otić pravom stručnjaku za to koji zna šta radi, a ne glumi samo da ljudima teku impulsi.
|
|
|
mandragora13 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 8
|
|
Mislim da vlastitom energijom odašiljemo misli, pa se karte slože tako da ispadne ono što se stvarno dogodilo, taj dio (prošlost) mi sve gatare pogode, ali o budućnosti ništa ne znam, pa samo tupo slušam. NIKAD mi ništa ne pogode.
|
|
|
|
|
|
Emilli Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 1322
|
|
Najbolji i nezamenjivi tarot.
|
_________________ Kako da volim ono što imam,kad ne mogu da imam ono što volim... |
|
|
|
|
Atanvarne Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Dec 2009 Poruke: 2
|
|
Ako je neko zainteresovan,mogu vam dati broja telefona preko kojeg se mogu zakazati konsultacije i prijaviti se za seminare Tarota. Ja sam bila i isplati se!
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Atanvarne je napisao/la sledeće: | Ako je neko zainteresovan,mogu vam dati broja telefona preko kojeg se mogu zakazati konsultacije i prijaviti se za seminare Tarota. Ja sam bila i isplati se! |
Jedino ako ćete neko pitati preko PP-a. Nemoj objavljivati ovde broj telefona da ne bi došlo do zloupotrebe.
A i bilo bi lepo da kažeš u kom gradu su ti seminari.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|