:: |
Autor |
Poruka |
*zečica* -fatalna zavodnica-
|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 11485 Mesto: tamo gdje ljubav počinje
|
|
Plavo i žuto - žarke boje apsolutni su hit za vruće dane! Trend plave i žute ovog su proljeća rado prigrlile brojne poznate trendsetterice, pa, ukoliko želite biti u trendu, obavezno nabavite nekoliko odjevnih komada u ovim bojama.
Ležerni krojevi - ljeti je važna prozračna odjeća, a dizajneri očito misle na tu važnu činjenicu kad osmišljavaju trendove. Široka odjeća, ležernog kroja bit će veliki hit ovog ljeta, bilo da se radi o košuljama ili dugim širokim haljinama.
Minice - pravilo je "pokažite noge"! Nose se mini-haljine svih oblika - od uskih mini haljina pripijenih uz tijelo (sjećate se 80-ih?), zatim onih A-kroja kakve je nekoć nosila Twiggy, pa sve do dražesnih i lepršavih baby-doll haljinica.
Romantika - pastelne boje i asimetrični krojevi koji nježno otkrivaju ramena hit su ove sezone! Još ako je sve upotpunjeno našivenim ružama, romantici nema kraja...
Široke hlače - sve donedavno skinny jeans je bio zakon, no vremena su se promijenila. Ovog su ljeta "in" široke hlače - možete se odlučiti za traperice (u tom slučaju preporučujemo tanki "ljetni" traper), a u modu su se vratili i nekoć vrlo popularni "kombinezoni", odnosno hlače na tregere.
Sjajni materijali - metalik materijali i ove su sezone poželjni. No, za razliku od prošlog ljeta kada je "in" bilo zlato, sada se nose srebrni materijali. Osim odjeće, poželjan je i accessoires u metalik verziji.
Jednodijelni badići - Zaboravite dvodijelne badiće, ove sezone oni moraju biti u jednom komadu! Još ako krojem podsjećaju na onakve u kakvima su se svojedobno šepurile Brigitte Bardot i Marylin Monroe, bit ćete najtrendi žena na plaži!
Platforme - sandale na platformu su i dalje "cool"! Ipak, ove sezone bi, preporučuju modni stručnjaci, one trebale biti još otkačenije nego prošle sezone. Ne ustručavajte se stoga kupiti neke u ludoj boji i sa šašavim detaljima - pravilo je "što luđe to bolje"!
|
_________________ *lutka s naslovne strane*
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Mnogo sam zavoljela žutu boju i mogu samo da zamislim kako će tek da stoji kad se onak lijepo pocrni
Ležernu odjeću i tako nosim uvijek, ne mogu preusku sigurno!
|
|
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
ne pratim ti ja šta se nosi. meni se sviđa zelena boja, pogotovo ona maslinasta i neke smeđe nijasne pa sve do zlatnih i narančastih.
prošlo ljeto sam bila sva roza
|
|
|
|
|
|
uncle binho Odomaćeni član
|
Datum registracije: 14 Jun 2007 Poruke: 1975
|
|
zarke boje pink i zuto drecava !! obozavam kad sve svjetluca!!
|
_________________ SAMO SU SELA,
CRVENO BELA!!!!! |
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
ma nosi se dobra linija i vitak struk
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS je napisao/la sledeće: | ma nosi se dobra linija i vitak struk | istina,a jos vise kada lijepo naglasis tu svoju liniju dobrom odjecom
|
|
|
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
meni je hit ljubicasta boja, koju obozavam
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
|
|
|
meni osobno pink boja
|
|
|
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
od kupacis kostima in su jednodelni
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
ZAGREBCANKA Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 22 Feb 2007 Poruke: 32 Mesto: ZAGREB
|
|
bjela,roza smeda zlatna sve po malo
|
_________________ ...hocu na tvoje rame da naslonim glavu, sa tvojom crnom kosom da pomješam plavu... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|