:: |
Autor |
Poruka |
Mare34 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 125 Mesto: Beograd
|
|
Da li ima neko ko je citao knjige od Gurjieffa i Uspenskog? Ja sam procitao par knjiga, svidelo mi se i isao sam na neka predavanja o radu na sebi po njegovom metodu.
Pisacu u cemu se sastojao njegov sistem.
|
_________________ Don't worry, be happy. |
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
a nasla sam neke njegove tekstove i vec dugo planiram procitat al nikako mi se ne da.procitala sam onako par slucajno odabranih recenica i cini mi se jako dosadno i da frajer previse filozofira tj., mislim na onu vrstu filozofije kad vec izlaganje pocinje izgledat jeftino
inace za one koji ne znaju Gurdjieff je jedan od najpoznatijih ruskih metafizicara
|
|
|
Emilli Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 1322
|
|
Mare34 je napisao/la sledeće: | Da li ima neko ko je citao knjige od Gurjieffa i Uspenskog? Ja sam procitao par knjiga, svidelo mi se i isao sam na neka predavanja o radu na sebi po njegovom metodu.
Pisacu u cemu se sastojao njegov sistem. |
Čitala sam Gnostiku od Gurđijeffa,gde uglavnom govori o sudbini i slučajnostima u čovekovom životu.
|
_________________ Kako da volim ono što imam,kad ne mogu da imam ono što volim... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|