:: |
Autor |
Poruka |
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Evo vec me hvata panika. Ovo Sunce ubija sa svih strana,a ja nazalost i dalje nemam odgovarajuce naočare. Da li bi neko mogao da mi kaze gde mogu da kupim dobre naočare. hm, iskreno ne bih da potrosim previse para na to,jer nije mi bitna marka, vec stakla koja stite od zračenja i koja će pomoći mojim okicama da ostanu lepe =)
A kako izabrati prava???
hvala
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Jao ja imam mali milion naocara za sunce, i nosim ih nedelju dve pa ih izgubim, ili dam nekome jer su mi dosadile...
Ne znam pre sam kupovala svakojake naocare sada planiram da kupim neke skupe, mislim da je marka bitna, barem meni... ali ako trebam da dam oko 200€ za to hmmm pa ne znam bas
|
|
|
|
|
|
|
|
|
upravo tako.. gledala sam malo danas po NS, imaju Rajbanke, cena 11000 (naravno najnoviji modeli). Ne patim za modom, bitno mi je naravno da mi lepo stoje,ali... ma, bas sam nesto zapela za te rejbanke ali, pitam se ima li nesto povoljnije??? iskreno,ne znam ni gde da trazim.. odakle da pocnem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nadjoh u BG-u!
pa eto!
nije nemoguce!!!
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
dior su mi omiljene...
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Naocale ne nosim...Ne stoje mi jednostavno.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
nikad nisam patila za markom....i manje vise sto ne mogu da priustim neke skupe naocare
nosim jedne sportske, kupila sam ih pre par godina na moru, cak su i bezvezne ali meni mnogo drage
kao i jedne, ajde da kazem lepse, ozbiljnije od prethodnih, ali ni to nije neka marka.....vazno je da mi dobro stoje
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
đavolče little sexy devil
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao
|
|
nije mi nesto bitna marka ako mi dobro stoji ja ih nosim,ali naravno necu kupiti neke sto ce mi se sutra odmah slomiti
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
ja imam veliki problem da nadjem sebi naocare za sunce koje mogu nositi, a da za njih ne moram dati celu tatinu ili maminu platu...imam jako osetljive oci, malo toga mi odgovara...plus nosim naocare za vid pa tako i stakla za sunce moraju biti sa dioptrijom...i tako...hiljadu komplikacija...dok ja sebi nadjem nesto sto mi povrh svega jos i stoji...ihaaaj...mozda se dotle sunce i ugasi
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
ZAGREBCANKA Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 22 Feb 2007 Poruke: 32 Mesto: ZAGREB
|
|
naocale made in kina od 10pa do 50 kn najnoviji modeli kakve ti srce pozeli
|
_________________ ...hocu na tvoje rame da naslonim glavu, sa tvojom crnom kosom da pomješam plavu... |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Ne dajem mnogo novca na naočare, imam 1 crne, 1 braon i 1 bele i to mi je sasvim dovoljno 8)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | ja imam veliki problem da nadjem sebi naocare za sunce koje mogu nositi, a da za njih ne moram dati celu tatinu ili maminu platu...imam jako osetljive oci, malo toga mi odgovara...plus nosim naocare za vid pa tako i stakla za sunce moraju biti sa dioptrijom...i tako...hiljadu komplikacija...dok ja sebi nadjem nesto sto mi povrh svega jos i stoji...ihaaaj...mozda se dotle sunce i ugasi |
E moram da potpisem, i uvek kada sam neke sa dioptrijom gledala, igledale su bezveze. Sada razmisljam da li da kupim obicne, ali znam da ce biti problema kada nesto trebam procitati na dalje mora cu onda i dvogled da nosim
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|