:: |
Autor |
Poruka |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
to je tesko proceniti... ponekad hvatam sebe kako zamisljam pojedine clanove... kakve su osobe u realnom zivotu... citam postove i mislim da je neko dobar, los, zaljubljen, tuzan... kao sto kaze annabel_lee... citanje izmedju redova...
tesko je citati izmedju redova... ponekad moze dobro da zbuni coveka... ipak je najbolji razgovor licem u lice.
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
mislim da otkrica jedan deo...karakter, licnost, ponasanje, bonton....
takve stvari ne mogu bas da se sakriju
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
U zavisnosti kako ko pise i u kakvom je raspolozenju moze se i procitati osoba u tom momentu. Sto se tice mene nikad ne dozvoljavam da na odredjenim temama pisem ako nisam raspolozen u tom momentu da dam svoje puno misljenje.
Isto tako se dosta moze saznati od osoba i njihovog stila pisanja ..ja sam preko foruma upravo i upoznao dosta osoba koji su mi postali veoma dobri kao prijatelji bas radi toga sto sam mogao da vidim njihova razmisljanja na nekim temama.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
hmmm to pitanje je jako tesko.. jer, ok, otkriva deo nekoga.. ali ne mozes nikoga da lepo upoznas preko foruma.. i ako neko izvali par glupih recenica, mi vec formiramo misljenje o toj osobi kao "glup-a".. a stvari su jako komplexnije od toga.. jednostavno ne moze niko nikoga da procenjuje na taj nacin..
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
ne otkriva me uopce
|
|
|
|
|
|
Sta je najinteresntnije za ovaj svet interneta... tj. foruma.... vidimo samo tekst...
Slazem se sa konstatacijom da su razlozi razliciti za ucestvovanju na forumima. Ima nas raznih.
Jedino sto je sigurno... najsigurniji smo u udobnoj stolici (fotelji) sa ove strane monitora ge smo nedostupni za svoje realno okruzenje... tj. mozemo da budemo izlozeni raznim emotivnim stanjima samo ako mi to zelimo i dozvolimo. Dok je u stvarnom svetu to nemoguce.
Uvek mozemo da ugasimo komp i da ukljucimo TV recimo, kada smo izlozeni napadima i provokacijama nekih clanova.
Isto tako mozemo da budemo ukljuceni u razne diskusije na razne teme u kojima nalazimo satisfakciju u nadogradjivanju misljenja i razmeni stavova i td.
Nailazim na dosta inspirativnih postova pojedinih clanova. Tako da uvek kada naidjem na post od tih clanova, zastanem i obavezno procitam komentar na tu temu.
Zanima sta ko ima da kaze tj. napise.
I vremenom, hteo ili ne, izgradim neko misljenje za neke od clanova.
Da li se oni samo tako predstavljaju ovde na forumu ili su zaista takvi... ne znam... ne vredi mi da razbijam glavu zbog toga.
Tako da sto se tice "otkrivanja".... sve je relativno... ali nemoguce je da neko neinteligetan ostavi inspirativan i kreativan post. Dok je u obrnutom slucaju to moguce.
Svako se bar malo otkrije na forumu
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 44
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
ivanpkv je napisao/la sledeće: |
Da li se oni samo tako predstavljaju ovde na forumu ili su zaista takvi... ne znam... ne vredi mi da razbijam glavu zbog toga.
Tako da sto se tice "otkrivanja".... sve je relativno... ali nemoguce je da neko neinteligetan ostavi inspirativan i kreativan post. Dok je u obrnutom slucaju to moguce.
Svako se bar malo otkrije na forumu |
Jako dobro rečeno. Ne vrijedi zbog nekoga razbijati glavu. Ja lično sam mišljenja, da se može narod pročitati do neke mjere. Ono čitanje između redova, to je puno teže nego što se možda čini. Neki lažu, neki izmišljaju, neki su nešto drugo nego što stvarno jesu. Čitati takvim ljudima između redova, to je poduhvat, ali uz to se stvara i pitanje, je li uopšte potrebno čitati, takvi ljudi nisu meni potrebni.
Upoznao sam (donekle) neke ljude ovdje, a svi njihovi postovi su vrijedni čitanja. I kad pričaš sa njima, meni se potvrdila moja slika u glavi koju sam imao o njima. Isto tako, desilo mi se da su neki tek kasnije pokazali svoje pravo lice, ali bože moj.
Na kraju krajeva, donekle je potrebno sve ovo ovdje uzimati sa rezervom, mada, svi mi koji smo ovdje, moramo da se trudimo da ovaj forum bude "leglo" iskrenih rijeći.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
|
|
|
Citanje izmedju redova je disciplina u kojoj nema pobednika... ali ima dosta porazenih.
|
|
|
|
|
vale40 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Okt 2006 Poruke: 35
|
|
Mislim da nas otkriva ,jer svako pise ono sto oseca i misli.A i oni koji pisu radi zezancija i oni na svoj nacin otkrivaju kakve su osobe.
|
|
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Samo onoliko koliko to hoćemo, koliko mi to dozvoljavamo.
|
|
|
|
|
|
Masha92 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jul 2007 Poruke: 217 Mesto: Beograd
|
|
[quote="Ohanzee"]to je tesko proceniti.../quote]
nikad ne znas da li su svi onakvi kakvima se prikazuju na forumu!!
sto kaze jedan moj drug ''dusho,to je samo internet!''
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
[quote="Masha92"] Ohanzee je napisao/la sledeće: | to je tesko proceniti.../quote]
nikad ne znas da li su svi onakvi kakvima se prikazuju na forumu!!
sto kaze jedan moj drug ''dusho,to je samo internet!'' |
Potpunsti se slažen sa tim. Jedno je u internet svitu a drugo u stvarnome. Nismo svi isti
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|