:: |
Autor |
Poruka |
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
čovek koji ima opće znanje ~ znam puno ljudi koj iimaju kojekakve diplome al izvan svoje struke nemaju pojma.s druge strane znam hrpu ljudi koji nemaju diplome a mogu bit strucnjaci u svim oblastima, da bi bio obrazovan ne moras imat diplomu.isto tako sam vidjela hrpu seljacina s diplomama koji se ne znaju ponasat a ljudi bez osnovne skole su kulturniji od njih
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Obrazovan čovek je čovek koji poseduje znanje, ma kako da ga je stekao, samouk, diplomirani inžinjer ili doktor nauka, ali kada to kažem, mislim da bi obrazovan čovek trebalo da bude bistar, domišljat, sposoban, preduzimljiv, ambiciozan, željan novih saznanja, prizeman i skroman Samo tada njegovo obrazovanje jeste kvalitetno
Samo bez jednačenja diplome sa obrazovanjem, diploma ne eliminiše prostakluk i gloopost
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
svobodan Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 4203 Mesto: iz bgd jbt
|
|
* čovek koji ima opšte znanje? i koji poseduje redovno obrazovanje
(skola ili fax svejedno samo da je redovno)
|
_________________ Volim Partizan kao oči svoje
|
|
|
|
|
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
Kako je lepo razgovarati sa pametnim i obrazovanim ljudima....A obrazovanim smatram onog ko je pristojan,lepo se izrazava,ucen i pre svega radoznao.....Onaj koji ce ti na svako pitanje dati ili bar improvizovati odgovor.....
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
anonimni_surfer Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jun 2007 Poruke: 27
|
|
obrazovan je onaj tko ima razvijenu svijest o samom sebi i svojim mogučnostima te onaj tko nađe svoju svrhu i smisao u ovom svijetu.
|
|
|
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
* čovek koji ima diplomu? --- je mogao da nastreba sve, tesko, ali je mogao
* čovek koji puno čita? --- ne znaci da je obrazovan, treba i praxa
* čovek koji ima opšte znanje? --- ako je opsto, onda bi vecina trebala da ga ima
* čovek koji poseduje ogromno znanje iz samo jedne oblasti? --- bravo za njega, a dal zna delic neke druge oblasti?
* čovek koji "ima" znanje, ali nema diplomu? ---- jako lepo, ali danas bez diplome ne mozes skoro nista
* čovek koji je pismen? --- to je opet samo jedna oblast
* čovek koji zna da se izražava? ---- ako zna samo to, onda nema neke vajde
* čovek koji je kulturan, zna da se ponaša u društu? --- za to ne treba znanje, nego opsta kultura
* čovek koji ne psuje?---i ovo je opsta kultura
najbolje bi bilo sve ovo pomesano..
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
-*-Diva-*- je napisao/la sledeće: | * čovek koji ima diplomu? --- je mogao da nastreba sve, tesko, ali je mogao
* čovek koji puno čita? --- ne znaci da je obrazovan, treba i praxa
* čovek koji ima opšte znanje? --- ako je opsto, onda bi vecina trebala da ga ima
* čovek koji poseduje ogromno znanje iz samo jedne oblasti? --- bravo za njega, a dal zna delic neke druge oblasti?
* čovek koji "ima" znanje, ali nema diplomu? ---- jako lepo, ali danas bez diplome ne mozes skoro nista
* čovek koji je pismen? --- to je opet samo jedna oblast
* čovek koji zna da se izražava? ---- ako zna samo to, onda nema neke vajde
* čovek koji je kulturan, zna da se ponaša u društu? --- za to ne treba znanje, nego opsta kultura
* čovek koji ne psuje?---i ovo je opsta kultura
najbolje bi bilo sve ovo pomesano.. |
potpuno se slazem sa tobom...
|
|
|
vale40 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Okt 2006 Poruke: 35
|
|
Obrazovanje nije samo diploma u dzepu,bitno je nastaviti u njegovo usavarsavanje i mudro koristiti ga.
|
|
|
|
|
|
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
obrazovan covek je onaj koji ima osnovnu kulturu i obrazvonaje,koga nesto interesuje i time se bavi i o tome puno zna i ko ima veliko zivotno iskustvo
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
Nuklearna_baklava Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Jan 2008 Poruke: 60 Mesto: kosovksa mitrovica
|
|
pa moje misljenje je nablize -covek sa opstim obrazovanjem?
|
_________________ здраво кензо !!! |
|
|
|
|
crna_opasna_maca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Sep 2006 Poruke: 136 Mesto: Novi Sad
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | obrazovan i ucen, mudar itd ne mora znaciti isto...obrazovan je onaj ko ima formalno obrazovanje (znaci zvanicno obrazovanje), ali ono sa sobom ne mora nositi nista vise (trebalo bi...ideja i jeste u tome, ali ne mora)...mudrost, ostrinu duha i uma covek moze imati i bez skole |
Slazem se..
|
_________________ ..jer usne su mi trnje i ranice te znaj, a oci su mi crne ni pakao ni raj.. |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
slazem se sa vecinom odgovora, diploma ne cini coveka pametnim, a gde je tu jos i kultura, ponasanje, pismenost, itd...
ali opet, diploma je samo podsticaj da covek postane jedna kompletna licnost dalje u zivotu
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|