:: |
Autor |
Poruka |
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Ovisi u kojem smislu nezavisnost.Mislim da si to trebao razgraniciti.Ekonomskom,emotivnom itd.U vecini slucajeva apsolutna nezavisnost ne postoji.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
Da ostanem sam na ovoj planeti... zavisio bi od necega... bar od klime recimo... da zivim u pecini i da na ulazu u pecinu duva tornado... da bih krenuo u potragu za hranom morao bi tornado da prestane....
Sta hocu da kazem...
Koliko god se trudili da budemo nezavisni... ne mozemo to nikada biti...
Da bih postojali moramo da budemo zavisni od necega... i to od lanca stvari...
Kada se rodimo jedna od prvih stvari je majka...
Kroz zivot se konstantno navlacimo na neke stvari...
Zavisnost je cinjenica...
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
nisam ne zavisna, i ne verujem da se to moze ikada u potpunosti postici
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
nisam nezavisna... Moram slusati decka
|
|
|
crna_opasna_maca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Sep 2006 Poruke: 136 Mesto: Novi Sad
|
|
Nikad covek ne moze biti potpuno nezavistan, uvek zavisis od nekog ili neceg..
Ali do odredjene granice treba bi samostalan, da sam mozes sebi da obezbedis ugodan zivot..
|
_________________ ..jer usne su mi trnje i ranice te znaj, a oci su mi crne ni pakao ni raj.. |
|
|
|
|
vale40 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Okt 2006 Poruke: 35
|
|
Mislim da nema potpuno nezavisan covek.Svi smo mi zavisni nezavisno da li su to roditelji,djeca,prijatelji,zato sto zivimo sa njima i jedni sa drugima na svoj nacin,smo zavisni.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
psihicki jesam vrlo nezavisna, samo sto ovako, s jedne strane, kad se npr odvojim od roditeljske kuce, smatram da cu tad biti potpuno onako sva...nezavisna
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|