:: |
Autor |
Poruka |
young_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 77 Mesto: Beograd
|
|
tisina najbolje govori kad se nesto lose desi...tako da najbolje je kad se samo prica
ja volim da je glasno kolko u sexu i ljubavi i diskotekama tolko i svugde...
|
_________________ Kada zivot vise ne mozes ti da zoves svojim, i kada neko drugi sudbinu ti kroji, i kada tvoji snovi vise ne budu tvoji.. mali trachak nade uvek mora da postoji... |
|
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
Ne volim tišinu.... Suviše mi je depresivno... Učim sa zikom, spavam sa zikom... Kad hodam ulicom, obavezno slušam ziku... Tišina me ubija... Kad sam smorena, samo me buka "spašava"... Kad sam s nekim, ne podnosim tišinu... Znam da "pričam" pogledima i rukama, ali bez reči nema razgovora...
Tišina mi je spas samo kad spavam... Ne mogu da spavam kad je neka buka... Kad plačem, ne volim tišinu jer u tišini bolje čujem svoje jecaje.... To me tera da tonem sve više i više... Ne volim da plačem, a kad plačem to znači da me je nešto veoma pogodilo i ne volim kad mi se to desi tako da izbegavam da to još i čujem....
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
tisina je pronalazak samog sebe.
oni koji ne umeju ziveti bez buke i price ne cuju sebe a ni druge
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
|
Gaglica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 08 Apr 2007 Poruke: 61
|
|
kissuzana je napisao/la sledeće: | Meni je tisina merilo da li mi je neka osoba draga ili ne,tj ako sa tom osobom mogu i da cutim ,a da nam nije dosadno onda je to prava osoba za druzenje u svakom pogledu. |
slaZEM se s tobom
mada tisina ponekad zna da boli.
|
|
|
|
|
|
samo_san Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 105
|
|
shvaticemo da smo pronasli pravu osobu-prijatelja ili partnera onog trenutka kad shvatimo da nam vise nije neprijatno dok cutimo zajedno...znate kad na primer upoznate nekog novog pa onda cim nastupi tisina smisljate najgluplje teme o kojima biste pricali jer vam je jednostavno neprijatno...nije to lako prevazici,ali je veoma lepo uspeti u tome...jer tek tada pocinjes da budes ono sto jesi,i pocinjes da dajes svoju sustinu a ne predstavu o sebi nekoj osobi..
|
|
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
ja shvatam kao privilegiju ,mogucnost da cuteci prenosimo jedno drugom razmishljanja, saosecanja, ljubav..itd..
poznajem takve ljude...to ne moraju da budu najblizi..to moze biti i neko drugi, ali da jednostavno takva "komunikacija" postoji i funkcionishe..sjajna stvar
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Umetnost je ćutati sa nekim.
Mada mislim da moj potpis dovoljno kazuje šta mislim na ovu temu |
Pošto je potpis promenjen, evo na šta mislim:
'Reči jesu moje igračke, cakle mi se u glavi kao oni šareni
staklići kaleidoskopa i svaki put mi je druga slika u očima kad
zažmurim.
Ali, postoje u nama neke neprevodive dubine,
postoje u nama neke stvari neprevodive u reči, ne znam...'
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
slazem se sa tobom...mada nas dvoje kad cutimo samo mi tada znamo koliko je lepa nasa tisina
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
budidobar je napisao/la sledeće: | ja shvatam kao privilegiju ,mogucnost da cuteci prenosimo jedno drugom razmishljanja, saosecanja, ljubav..itd..
poznajem takve ljude...to ne moraju da budu najblizi..to moze biti i neko drugi, ali da jednostavno takva "komunikacija" postoji i funkcionishe..sjajna stvar |
Ne bi ni ja mogla bolje da kazem. Mogucnost cutati sa nekim je retka. Ali ako to savladas onda si dobio prijatelja za zivot...
|
|
|
|
|
*Black_Onyx* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Maj 2007 Poruke: 22
|
|
"Ko uspe da pronikne tisinu i dozove je njenim pravim imenom,taj je postigao najvise sto smrtan covek moze postici...Ko uspe da zagreje i ozivi samocu,taj je osvojio svet." ...Kaze Ivo Andric,a ja se savrseno slazem...
|
|
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
*Black_Onyx* je napisao/la sledeće: | "Ko uspe da pronikne tisinu i dozove je njenim pravim imenom,taj je postigao najvise sto smrtan covek moze postici...Ko uspe da zagreje i ozivi samocu,taj je osvojio svet." ...Kaze Ivo Andric,a ja se savrseno slazem... |
veoma lepo receno...
nekada je prava umetnost cutati.
kako po nekad vise cujemo kada je tisina.
ponekad slusamo dodire, mirise, pokrete...
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
svobodan Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 4203 Mesto: iz bgd jbt
|
|
tisina ili cutanje je znak odobravanja,
mada poneki put zna biti pripojena vecini ili drugoj osobi - zato mi se ne svidja
|
_________________ Volim Partizan kao oči svoje
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|