:: |
Autor |
Poruka |
black_panthera Iskusni član
|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761
|
|
Mislim da nema lijeka, tko je takav takav je, moze samo u nekim situacijama da se kontrolira.
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
to je bolest..ali ona za koju nema vakcine
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
mrgude Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
ma ne moze se izljeciti.....
|
|
|
patis Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 133
|
|
nemoze bice zauvek ljubomoran...
|
|
|
|
|
|
*Black_Onyx* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Maj 2007 Poruke: 22
|
|
Eeeeh...nazalost ,tesko da se moze leciti...Ja sam uvek mislila da je ljubomora ustvari jedna velika doza nepoverenja u sebe i potcenjivanja samog sebe takodje...Ali nikada mi nije jasno zasto ljudi koji nemoj ni malo razloga to cine,pa je ta teorija otpala...Inace,muzu tvoje prijateljica (a i njoj,posebno) preporucujem da potraze strucnu pomoc,jer zivot ce (ak ovec nije) brzo postati pakao zbog to malog demona...
|
|
|
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
TAMARA MAGIS je napisao/la sledeće: | po vama sta je za nju najbolje resenje |
Možda bi "inficirana" osoba trebala da sedne sa osobom zbog koje je ljubomorna, da popriča s njom, da nađu zajedničko rešenje "problema". I da ta osoba zbog koje je ljubomorna na neki način opravda poverenje i da ne pruža razloge za dalju sumnju.
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
dobra je ljubomora u odredjenoj meri... ako se pojavi o ogromnoj meri postaje opsesija...
kako covek koji je ljubomoran moze da bude apsolutno svesan toga?
mislim da ne moze...
ja kad sam u nekom trenutku ljubomoran, ziv to ne bih priznao... verovatno zbog toga sto tada nisam svestan... tek kasnije mi bude jasno... nema coveka koji nije ljubomoran bar malo.
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
svobodan Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 4203 Mesto: iz bgd jbt
|
|
mislim da je to stvar unutar same osobe, koja nema poverenja niti ga pak zeli
imati , slazem se da se tesko leci ali patologija je cudo, treba samo vremena i
umesnosti - najbolji lek je odobravanje takvog stanja jer se time razbija barijera
izmedju polova, za bolji lek nisam cuo
|
_________________ Volim Partizan kao oči svoje
|
|
|
|
|
AmorePerSempre Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Jun 2007 Poruke: 18
|
|
da vremenom se lijeci to je moje misljenje, poslije nekog vremena ljubomora nestane kada te ta osoba upozna bolje
|
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
hvala vam na savetima,mada i ja sam to znam,i stvarno mislim da tu nema leka
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Citat: | ako covek koji je ljubomoran moze da bude apsolutno svesan toga? |
apsolutno? pa,da li je se ta 'svesnost" moze iskazati apsolutnim brojem, ne znam,ali da sam svesna svoje ljubomore-to da! Samo je tu problem razlikovati "opravdanu" ljubomoru i patolosku! hm! tezak zadatak! Svesna sam i priznajem je (naravno u tom trenutku samo sebi,ali..)
Mislim da ima lek (bar za ovu moju "dozu"). Izbaciti paranoju iz glave, biti u vezi sa osobom koja zasluzuje nase poverenje itd itd.
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Mislim da tu nema pomoci ali ako ima sanse dotle da dodje,treba covek prvo imati poverenje....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|