:: |
Autor |
Poruka |
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593
|
|
Jel neko moze da pomogne....moja drugarica koju ste imali priliku da vidite na slikama ima smedju kosu sad....ona bi htela da vrati njenu prirodnu plavu...sa farbama nije uspela a nesme da blajhuje jer joj je vec pomalo unistena kosa....jel zna neko neki preparat kako da se brzo vrati prirodna plava boja
|
|
|
|
|
|
.::pinki::. Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))
|
|
pa pusti da joj izraste ta plava prirodna kosa, znaci ne farba se vise..mada to malo ruzno onda izgleda zbog izrastka
|
|
|
Nina_NS Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 338 Mesto: Novi Sad
|
|
pa nek lagano prelazi u svetlije nijanse...ja sam npr crna pa svetlijim nijanasama idem u smedje bez blansa...i uspeva mi
|
_________________ Ljubav nikad vise ni u sali,los je onaj sto se hvali da ce da me prevari.... |
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Ja hocu iz plave da se vratim na svoju prirodnu boju posto sam unistila kosu farbanjem. Ma neka se i vidi izrastak, bolje to nego da ostanem bez kose.
|
|
|
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593
|
|
ali kako do prirodne plave da se dodje.....
|
|
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Pa do prirodne ne mozes da dodjes nikako. Jedino da pusti da naraste nova prirodna. A nijedan preparat ne moze da izvuce prirodnu boju nazad, to je nemoguce!
Kad se samo jednom ofarbas ne mozes prirodnu vise nikako da povratis.
|
|
|
|
|
|
*Sweety* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 11
|
|
Babily je napisao/la sledeće: | Pa do prirodne ne mozes da dodjes nikako. Jedino da pusti da naraste nova prirodna. A nijedan preparat ne moze da izvuce prirodnu boju nazad, to je nemoguce!
Kad se samo jednom ofarbas ne mozes prirodnu vise nikako da povratis. |
Tacno.
|
|
|
|
|
|
*zečica* -fatalna zavodnica-
|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 11485 Mesto: tamo gdje ljubav počinje
|
|
neka se osisa na celavo pa nek onda raste ponovno, drugacije ne može do prirodne
|
_________________ *lutka s naslovne strane*
|
|
|
|
|
Dobermani Iskusni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Jan 2007 Poruke: 901
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
*Sweety* je napisao/la sledeće: | Babily je napisao/la sledeće: | Pa do prirodne ne mozes da dodjes nikako. Jedino da pusti da naraste nova prirodna. A nijedan preparat ne moze da izvuce prirodnu boju nazad, to je nemoguce!
Kad se samo jednom ofarbas ne mozes prirodnu vise nikako da povratis. |
Tacno. |
Netačno
Postoji skidač farbe za kosu, moderna nega kose to poznaje
Ne kažem da je učinak 100%-tan, ali je primetan, provereno
Uz to puštaš i svoju prirodnu i znatno brže postigneš željeni rezultat
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
moze da isvijetli limunom mislim limunovim sokom a na sunce nek izlozi kosu al to takodje steti i susi kosu
|
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Nemaš šta tu, nego čekati da ti izraste tvoja boja. I ja san se bila farbala iz svoje plave u modro crnu, nisam imala šta nego čekati da mi izraste moja boja, mada san se uz to i šišala mnogo puta
|
|
|
|
|
|
|