:: |
Autor |
Poruka |
Zbucka Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 27 Mar 2007 Poruke: 473 Mesto: Rajvosa
|
|
Naucila sam da se nosim sa nekim stvarima, tako da sam vremenom postajala jaca i jaca..I zaista, jesam jaka, i mogu se nositi sa nekim stvarima za koje sam mislila da ih ne bi mogla iznijeto na svojim ledjima...
|
_________________ Svako od nas neku svoju priču ima,
Što u tami tišti, a puteve bira,
Samo kad je hladno,kad umori zima
Slutimo je tuzni na krilu leptira... |
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
teshko je to reci za sebe.ne znam. ponekad imam utisak da mogu pomeriti vrata ispred sebe, a da ne dodirnem kvaku, drugi put pak, da bi me i povetarac bacio na neko obliznje drvo..
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
mislila sam da sam jaca,tek sada vidim...ovih dana da sam slaba za neke stvari
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
shadowman77 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 166
|
|
to moze covjek najbolje da vidi u onoj pjesmi sting - fragile
|
|
|
|
|
|
Zsejla Dragonfly
|
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 3296 Mesto: Sarajevo
|
|
Kako se u posljednjih par dana (sedmica) odvijaju stvari, shvatila sam da sam jaca nego sto sam mislila...i jako sam ponosna na sebe zbog toga...
|
_________________ Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson~ |
|
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
Jaka sam...
Neka stvar me slomi, ali se ipak podignem i zato važi deviza: "ono što nas ne ubije, to nas ojača".
U životu sam primila mnogo teških udaraca i drago mi je zbog toga jer sam upravo zato jača od većine mojih vršnjaka i od ljudi koji su stariji od mene.
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
Caakii Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Maj 2007 Poruke: 6
|
|
Vec u ranim godinama sam postala samostalna osoba, nekad mi se desi da osetim da ne mogu vise ali uvek sebe ohrabrim, do sad je uvek islo nekako dalje i nikad nisam bila na dnu... ni psihicki niti na bilo koji nacin, jer nisam sebi dozvolila i zato ja sebe smatram jakom osobom.
|
|
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
Cudno je to... ne znam ni sam kako se to meri ...
mada sve zavisi od situacije do situacije... za nesto te zivot godinama sprema pa neke probleme prevazilazis a neke teze... ili cak ako se podeli u neke kategorije kao n.pr. porodica, posao, ljubav i td.... moze da se desi da u jednoj kategoriji si jak kao zemlja dok u drugoj nisi... ili cak da kombinacijom razlicitih presija covek ponekad nema dovoljo snage da resi neki problem, sto se meni veoma retko dasava ali se desi... kasnije dobije na snazi i resi probleme...
ako za sve sto nas zadesi gldedamo hladno... to ne znaci da smo jaki... nego da smo prazni... mozda...
Ipak mislim da ta jacina ne moze da se meri. Svaki covek dozivljava probleme na svoj nacin.
|
|
|
|
|
|
.::CipiRipi::. divlja macka
|
Godine: 45
Datum registracije: 26 Maj 2007 Poruke: 1567 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje....
|
|
da ja sam jaka osoba jer da nisam nebi bila jos nasmejana posle toliko stvari sto su mogle da me ubiju!!!
|
|
|
lazaruzic Odomaćeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 2149 Mesto: Zaječar
|
|
pa u sustini da
|
|
|
|
Mirko BGD Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 15 Avg 2007 Poruke: 19 Mesto: Beograd
|
|
mislim da sam jako slaba osoba, pogotovo na emotivnom planu...
|
|
|
|
|
|
malizec Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Avg 2007 Poruke: 153
|
|
Mogu da kažem da sam dosta jaka osoba. Mada nepravda zna dosta da me iziritira pa odreagujem neplanirano ili burno ili počnem glasno da pričam. Znam da planem, ali uglavnom se tada okrenem i odem
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|