www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zasto nas boli istina?
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 03, 2007 2:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne boli me istina,jer se cesto "auto-analiziram".
svesna sam svojih slabosti i mana (i kvaliteta isto tako).
nego se vecina ljudi smatra idealnim.
do te mere da veruju u svoje sopstvene lazi i ubedjenja
da su ono sto nisu (ali bi voleli biti)...
takve zaboli istina,naravno.
zaboli jer ne shvataju da se sami retko vidimo onakve kakvi jesmo.
drugi nas vide mnogo bolje...

slacky_slacky
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 04, 2007 6:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako covek ne moze da prihvati neku cinjenicu onda ga to boli

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

Datum registracije: 28 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 10, 2007 6:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nema tu sta da se raspravlja puno.
Ne boli svaka istina, boli samo ona koja je ruzna.
I normalno da ce da nas boli ako smo uradili nesto lose...
Iako smo svesni sta smo uradili mi u sebi zelimo to da potisnemo a kad nas neko podseti na to onda nas boli...

dragoje
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 17 Okt 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 11, 2007 2:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Boli jer je istina. Za laz uvijek postoji nada da nije tako. istina je realnost.

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 12, 2007 1:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neko je pominjao "auto-analizu",samoanalizu..
praktikujem to.
svesna sam gde pogresim (bar vecinu gresaka uocim) i priznam sebi. ali jako je tesko kada te neko preduhitri i dodje da ti "uhvati mustuluk" tom istinom.
Ovog puta samo pricam o onim situacijama kada nam govore nesto negativno, ili kad nam oni bogobriznici iznose svoje vidjenje onim "mili,tupim,zajedljivim tonom" Evil or Very Mad Jednostavno kad se neke stvari izgovore-postaju "stvarnost". I tad nam se javlja ona divna misao:"auh,sta cu sad?" Confused

Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

Datum registracije: 26 Maj 2006

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 12, 2007 4:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Istina nas ponekad boli zato sto je istina i ne moze se promeniti.

tamara_blabla
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 38

Datum registracije: 15 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 15, 2007 2:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zato sto cesto istina "boli". I mnogo je lakse ublaziti je nekom lazi neko prihvatiti stvarnost.

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 15, 2007 2:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Istina me nikad ne dodiruje, sam nikad ne lažem za sebe(a za drugih stalno). Govorim uvek pravdu Smile ljudima je lakše čuti to što žele Rolling Eyes

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 15, 2007 9:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i sama sam iskrena tako da volim da su svi takvi,a sve je manje takvih

bilo vezano za tu osobu ...

budidobar
Upozorenja: 1 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Avg 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 16, 2007 8:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

istina me ponekad jako dodirne..i ja sam sujetan chovek. e, sad, druga je pricha kako ja sa time izlazim na kraj....

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 5:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kada verujete u nesto, veoma jako... mislite i radite pozitivno i nadate se boljem... kada dodje surova istina i donese sa sobom realnost... naravno da ce opako da zaboli...
niste bili u pravu, uzalud ste se nadali... pitate se "cemu"? nije vazna energija i materija u tom momentu... pogresan ste predmet polagali i pali ste na ispitu...

dok se surovi mac istine ne pojavi i odrubi mi glavu... tu sam... spreman sam i cekam...
ali se iskreno i duboko nadam da ce umesto njega doci glas nadahnuca i olaksanja.

BaBy**
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 12 Jun 2007

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 7:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jer volimo biti u pravu,a to nam ponekad i ne uspijeva Crying or Very sad
zato boli

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Zasto nas boli istina? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon