:: |
Autor |
Poruka |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Nema to nikakve veze I meni se više sviđaju devojke druge rase Sad je 21 vek i može se sve Još sam i bio sa mulatkinjom i ništa strašno(može se reći da je bilo neopisivo).Hteo bih sa nekom slatkom aziatkinjom Ne razumem ljude koji smatraju to čudnim
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
ma roditelji nemaju nista sa mojim izborom ,to je samo moja stvar,mada ja nisam za to....ne privlace me crnci uopste
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Naravno da bih mogla, prava ljubav ne gleda na boju kože i veroispovest... Što se tiče pristanka rodbine ili roditelja - ni ja nisam učestvovala u biranju njihovih partnera! Ne bi oni živeli sa njim, nego ja
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
U vezi sam sa devojkom iste rase tako da ne mogu da pricam o tome ali licno sebe ne bih mogao da zamislim sa devojkom druge rase
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
nisam imala vezu sa "drugom rasom" ali ne bih imala nista protiv jedno chocholadnog momcica da smazem
Sta bi mi rekli roditelji, ne znam..ne bi bili odusevljeni,ali..
|
|
|
|
|
|
_NataLia_ Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri
|
|
anabela je napisao/la sledeće: | Možete li sebe zamisliti npr s crncem/crnkinjom????
Kako bi vam reagirali roditelji? |
Nisam rasist. Al ne bi nikad mogla biti s nekim crncom.
Nisu moj tip, ne odgovaraju mi, za prijateljstvo druga stvar. Imam prijatelje koji su crnci i tu nema ništa loše, dapače zakon su.
Za roditelje lako, ja sam sebi na prvom mjestu tako da .. roditelji mogu prihvatiti ili ne prihvatiti.
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Nemam problem sa nechijom bojom koze tako da uopste mi ne bi bilo chudno da budem u vezi sa crnkinjom ili azijatkinjom (sta vise ova ideja sa azijatkinjom mi se svidja )
Sta bi rekli roditelji? Nista ... dokle god se nas dvoje slazemo i dokle god ja sa njenom porodicom nemam problema.
|
|
|
|
|
|
kosta00 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 243
|
|
Ja bi bio, nemam razloga za sto ne bi. Sto da ne?
Prihvatili ili ne, oni bi morali stim da se pomire.
|
_________________ --------------
100010100100001001001011011101010010101010010101000010001001 |
|
|
|
|
anabila Upućeni član
|
Datum registracije: 28 Jul 2007 Poruke: 395
|
|
mogu se zamislit s nekim tko je druge rase. i po meni rasa nije nikakva barijera.
puno veca barijera je, npr. kultura.
|
|
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
ma šta ja znam nisam rasista nikad bio niti ću biti.ali neznam nekako mi više odgovara to ne mješanje.mada nemam ništa protiv niti jedne rase na svetu ,ali se držim svojih običaja i ne petljam se u tuđe.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Nemam ništa protiv druge rase, bitno mi je kakav je čovek, koje su "boje" misli koje ima u glavi a ne boja kože koja tu istu glavu prekriva
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
Lavlje Srce Odomaćeni član
|
Datum registracije: 16 Dec 2008 Poruke: 1141
|
|
imala sam prijatelja i kolegu crnca u Ceskoj kad sam radila...ali nikad mi nije palo na pamet da ga gledam kao fizicki privlacnog muskarca...meni uopste crnci nisu privlacni...i nikad ne bih birala crnca za mog muskarca..a kamoli da se udam za takvog
a vala ni sa Kinezom ne bih bila ...ni pod tackom razno!
ni sa Indijcom...
ni sa Japancem....
(ma meni su Japanci i Kinezi isti ..kose oci pa to ti je...ha...isto s*anje drugo pakovanje )
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|