:: |
Autor |
Poruka |
nikita123n Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 100 Mesto: Tako blizu...a tako daleko!
|
|
sasaklaric je napisao/la sledeće: | ja mislim da oni koju puno (često) pričaju o nekim proslim vremenima imaju problema sa sadašnošću. tj. da su postali previše pasivni te da im je zivot postao dosadan |
hm slozila bi se stobom....jer kad ste srecni svojom sadasnjicom...onda ni nemate puno vremena da razmisljate o proslosti...
|
|
|
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Zasto zaliti za necim sto je dio mene??
Ja nisam osoba koja za necim zalim, vise zalim za stvarima koje sam propustila, nego one koje nisam.
Zasto sebe muciti, i gledati jednosmjernom ulicmo,naprijed i iza sebe, kad ima toliko stvari koje se nalaze pored nas a da nismo ni svjesni. Svako razdoblje nosi svoje dobre i lose strane. Kad smo djeca uvijek mastamo o tome kako cemo jednog dana biti veliki i raditi i zaradjivati i imati svoju obitelj.
A onda kad odrastemo i postanemo sve to, onda bi naglo zeljeli da smo djeca i da je sve kao prije...zasto???
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Prošlosti se rado sećam, ali ne žalim
Ranije sam previše dozvoljavala da prošlost i ljudi iz prošlosti remete moju sadašnjost, prosto su me osećanja nanosila backwards...
Desi se prelomni momenat kada počneš da živiš za sada i sutra i uživaš u istim, a prošlosti se setiš sa osmehom na licu bez da se uznemiriš
Nemam godina da bih se mogla prisećati vremena 'Al se nekad dobro jelo baš' kao što su to u stanju moji roditelji
Možda je tako i bolje...Sećam se nekih teških, a opet oplemenjujućih životnih trenutaka, te se nadam da ću se kroz koju deceniju osvrnuti i moći da kažem 'Kako mi je sada lepo, a tad smo...'
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Mala_crvena Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 347
|
|
Pa...Ja nisam osoba koja zali za prosloscu iako bi se ponekad htjela vratiti,onako kad si bio malen i bezbrizan,kad si trcao i nisi mario za nicim,a sad problemi samo nastaju..Trenutno u mojim godinama glavni problem je decko...Ali zelim prozivjeti svaki dan kao da mi je posljednji,jer stvarno u ovom nasem svijetu nikad ne znas sto ti se moze dogoditi... I zato zivim i ne mislim na sutra...I ne oplakujem ono u cemu sam pogrijesila...
|
_________________ Prodi samnom kroz CRVENO
bit ce moje sto je njeno
vezi oci i ne koci
prodi samnom kroz CRVENO... |
|
|
|
|
*zečica* -fatalna zavodnica-
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 11485 Mesto: tamo gdje ljubav počinje
|
|
ne zalim za prošlošću..zivim u sadasnjosti i trudim se učiniti ju sto boljom..a one koji zive u proslosti smatram kukavicama jer se ne mogu suočiti sa danšnjicom
|
_________________ *lutka s naslovne strane*
|
|
|
|
|
Zsejla Dragonfly
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 3296 Mesto: Sarajevo
|
|
U zivotu ne zalim uopste...ni za cim, ni za kim...tako ni za prosloscu...things happen for a reason...
|
_________________ Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson~ |
|
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Sigurno da postoji žalost za nekim boljim vremenima i nekim od razloga koje si naveo kao uzroke.Najvise zalim za onim sto moja djeca nece imati sto sam ja imao:besplatno skolovanje,osiguran posao,mogucnost dobivanja stana,nepostojanje ovolike stope kriminala......ufffffffffff kada bih sve nabrajao.Nisam romanticar,nisam slabic,da li sam mudar ne znam,ali realan jesam.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
crna_opasna_maca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Sep 2006 Poruke: 136 Mesto: Novi Sad
|
|
Proslost je proslost, ne moze da se promeni i ne treba da se misli na nju i sta bi bilo kad bi bilo..
Na greskama treba uciti i potruditi se da se ne prave u sadasnjosti..
|
_________________ ..jer usne su mi trnje i ranice te znaj, a oci su mi crne ni pakao ni raj.. |
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
nikada nisam zalila za prosloscu....zivim buducnost i sasvim mi je ok
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Da, zalim za prosloscu i volela bih da imam mogucnost da se vratim u proslost. Volela bih i da mogu da izmenim neke stvari, ali i ako ne bih mogla-vratila bih se da uzivam u bezbriznosti i lakoci tadasnjeg perioda. Znala bih da cenim retke momente i ne obazirem se na gluposti.
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
ne zalim,ja samo idem dalje podignute glave, i pratim buducnost
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
ILLNINO Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 22 Mesto: BOR
|
|
Voleo bih da se vratim u proslost tj.kada sam bio mali.Bilo je dosta ludorija na nista nisi mislio samo igranje je bilo vazno,ucenje tu i tamo !! A sada kao starija osoba gledas drugacije svet, i sada je dobro ne zalim se !!!!!! SAMO NAPRED ZIVOT IDE DALJE Bice jos mnogo toga
|
_________________ This body holding me reminds me of my own mortality.
Embrace this moment. Remember.We are Eternal.
All this pain is an illusion. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|