:: |
Autor |
Poruka |
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
Sta mislite sta ste bili u jednom od proslih zivota???
i zasto???
|
|
|
vecadok Prijatelj foruma
|
Godine: 55
Datum registracije: 06 Nov 2003 Poruke: 7276 Mesto: Beograd
|
|
verujem neki npr taksi vozač u Melburnu, jer em jako volim da vozim auto, em nekima rušim polako predrasudu da su žene samo zlo u saobraćaju
|
_________________ Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar! |
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
...verovatno sam bila robinja, te se zato u sadašnjoj inkarnaciji svetim diktatorskim ponašanjem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mene fascinira stari Egipat....pronalazim sebe u ulozi svestenika...vidovnjaka....i tome slicno....
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
izgleda mi da sam bila rob,i dan danas samo radi, radi, radi.......
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
...e, Y. ne foliraj! Onaj ko još ne zna da si u prošlom životu bila Janis Joplin, taj ne pozna il' tebe il' nju...
|
|
|
|
|
|
Miss Nikakve Sanse Odomaćeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 02 Avg 2004 Poruke: 1596 Mesto: Zagreb :)
|
|
... mora da sam bila neka ptičica, obožavam letjeti ... ili možda komarac (krvopija a još i leti )... često ljudima "pijem krv" onako na slamčicu, pa reko da nije to to...??? ...
|
_________________ :93: Mi plešemo... la la lala... cijeli dan i noć... :93: :50: |
|
|
|
|
DonBrankony Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Avg 2004 Poruke: 9
|
|
Sve navodi na to da nikako ali nikako nisam bila sa ove palnete!!!
|
_________________ Glupost potice iz uverenja da za svako pitanje postoji spreman odgovor. |
|
|
|
|
|
|
|
--------------------------------------------------------------------------------
Ne znamo da li Vam se svidja, ali bili ste MUSKO u vasoj prethodnoj inkarnaciji.
Bili ste rodjeni negde na teritoriji sadasnje drzave: Egipat, priblizno u godini: 900.
Vase zanimanje je bilo jedno od sljedecih: pisac, dramaturg, vrac.
--------------------------------------------------------------------------------
Vas psiholoski profil u proslom zivotu:
Nemilosrdan karakter, pazljivo ste donosili odluke u kriticnim situacijama sa savrsenom samokontrolom i jakom voljom. Ovakvi ljudi su uglavnom bili dopadljivi ali ne uvijek i voljeni.
Lekcija koju Vam vas prosli zivot prenosi u sadasnji:
Borite se sa zlom u danasnjem svetu, pronadjite njegove korene. Svi veliki problemi imaju slicne uzroke.
..ovo je stvarno neverovatno....slucajno sam pronasla na jednom sajtu proracun datuma za prosli zivot i evo vam rezultata...vidite samo sta sam napisala pre neki dan.....jos jedan dokaz da nista nije slucajno.....
|
|
|
DonBrankony Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Avg 2004 Poruke: 9
|
|
Na kojoj stranici? Izbaci je da bi i ostali "znali" sta su bili u proslom zivotu.
|
_________________ Glupost potice iz uverenja da za svako pitanje postoji spreman odgovor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veckson Upućeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 22 Apr 2005 Poruke: 417 Mesto: HEll...AINT A BAD PLACE TO BE
|
|
Citat: |
...e, Y. ne foliraj! Onaj ko još ne zna da si u prošlom životu bila Janis Joplin, taj ne pozna il' tebe il' nju
|
Citat: |
Ne znamo da li Vam se svidja, ali bili ste MUSKO u vasoj prethodnoj inkarnaciji.
Bili ste rodjeni negde na teritoriji sadasnje drzave: Egipat, priblizno u godini: 900.
Vase zanimanje je bilo jedno od sljedecih: pisac, dramaturg, vrac.
Vas psiholoski profil u proslom zivotu:
Nemilosrdan karakter, pazljivo ste donosili odluke u kriticnim situacijama sa savrsenom samokontrolom i jakom voljom. Ovakvi ljudi su uglavnom bili dopadljivi ali ne uvijek i voljeni.
Lekcija koju Vam vas prosli zivot prenosi u sadasnji:
Borite se sa zlom u danasnjem svetu, pronadjite njegove korene. Svi veliki problemi imaju slicne uzroke.
..ovo je stvarno neverovatno....slucajno sam pronasla na jednom sajtu proracun datuma za prosli zivot i evo vam rezultata...vidite samo sta sam napisala pre neki dan.....jos jedan dokaz da nista nije slucajno.....
|
Ovaj te dobro poznaje Yas...
Gdje pronadje ovo?? Ajde ako ti se moze Yasmin, "izracunaj" i moj prosli zivot. Zamoljavam te.... ubi me radoznalost.
|
_________________ If there is life after death, then there is no death... And if death does not exist- we do not live. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|