:: |
Autor |
Poruka |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Nisan bas za te ekspermente
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
$elvis$ Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jan 2007 Poruke: 123
|
|
nemam nista protiv njih ali nisu moj tip,ali su mi mulatkinje ok...(a kad bi doma doveo mulatkinju mislim da mi roditelji curu nebi gledali kroz boju koze)
|
|
|
|
|
|
stevasrs Upućeni član
|
Godine: 47
Datum registracije: 21 Jan 2004 Poruke: 305 Mesto: Zarkovo
|
|
mislim da to ne bih mogao za nesto ozbiljno....
|
|
|
|
|
|
yellena_m Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 28 Okt 2005 Poruke: 49 Mesto: beograd
|
|
Ako mi je stvarno stalo do nekog nije mi bitna boja koze,kao ni verska pripadnost i sl...
|
|
|
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
To mi je zanimljivo,volim da upoznajem razne ljude,njihovu kulturu i obicaje.
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Sa Amerikancem ne bih se nikad ni druzila, mislim sa onim iz S. Amerike, jer znam sta su nam sve uradili!
A i crnci nisu moj tip nimalo!
Sa ovim iz bivse SFRJ osim Srba i Crnogoraca se vrlo rado druzim, ali ne verujem da bih bila s njima u vezi jer bih uvek nesto morala da krijem od njih, i jer nazalost jos uvek postoji neka mrznja medju tim narodima i nama i nadam se da ce se to sto pre iskoreniti i isto tako shvatam da ne bi ni oni sa Srbima i Crnogorcima mogli da budu, ali druzenje, e to DA!
A sa Albancem ne bih nikada i to je sigurno!
|
|
|
|
|
|
sasaklaric Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Mar 2005 Poruke: 211 Mesto: rijeka
|
|
brate mili daj šta daš! hahah!
samo da se slažemo
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Nemam nista protiv toga ...To je sve stvar licnog izbora
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Rase??? Valjda narodnosti, nismo mi pasmine da se tako deklarišemo.
A kad je narodnost u pitanju, ono...
Pa, nemam ništa protiv, ali da poštuje moje poreklo.ne mora da voli i obožava, ali da poštuje. Normalno , i ja njeno.
Klasičan velociprc..velcirop...pardon, reciprocitet. Lol, umalo da kažem velociraptor.
|
|
|
|
|
|
mrgude Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
ma to mi je glupo. isto ka da ja sad nekom ne valjam zato sto sam bijela i jos plavusa...madaaaaaj
|
|
|
shadowman77 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 166
|
|
Ljudi meni je bitno da je ona dobra osoba i nema nikakvih problema. Znaci nije bitno koje je rase medjutim ipak je tvoje gore list tvoje gore list ali opet kazem prije bih uzeo postenu crkinju nego prostitutku nasu
|
|
|
|
|
|
*tzar* ulični pas
|
Datum registracije: 12 Maj 2006 Poruke: 3345
|
|
nista strasno i nista lose! mene jako privlaci nesto sto je suprotno! sto se tice roditelja ja sam njih vaspitao da mi se ni u jednu oblast zivota ne mesaju, imali se svoje zivote pa su tu trebali da sprovode svoje odluke!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|