:: |
Autor |
Poruka |
samo_san Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 105
|
|
Sta mislite o ovome.....mozda neke od vasih omiljenih pesama zapravo kriju poruke koje se taloze u vasoj podsvesti iako svesni deo mozga nije u mogucnosti da ih prepozna...neke od pesama sadrze kompletan ritual prizivanja satane kada se puste unazad... Evo jedan od linkova,pogledajte,razmislite i javite sta mislite...
[link]
|
_________________ SVE je moguce onome koji veruje...(Marko, 20:23) |
|
|
|
|
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
kako da ne
svaka pesma me inspirise da slusam sledecu
nego te neke poruke nikako ne prolaze...
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Pregledao sam nekoliko linkova, ali mi se ne cini da su se neki namerno patili da prevrcu i postavljaju obrnut zvuk.
Osim toga, neki satanisti citaju "Ocenas" unatrag. Zar nije logicno da i tekst za prizivanje satane daje obrnut efekat ako je citan unatraske?
Usput, jesi li ikad gledao film "Zla smrt" ["Evil dead"]? Znas da pocinje tako sto puste magnetofonski zapis prizivanja demona? Ne cackaj mecku
PS: Ko trazi - taj i nadje.
|
|
|
|
|
|
Garant? Nisam gledao taj film i mislim da ne planiram Ali pazi i AC/DC imaju numeru koja je komplet kada se pusti unazad neki satanisticki ritual ili sta vec...
Hehe,da-kruze jos price kako su na primer neki od muzicara sklopili pakt sa djavolom i tako recimo Rollingstones-i su za uzvrat trazili dozivotnu slavu i bogatstvo.,Eagles-i su trazili najbolju pesmu svih vremena- "Hotel California"...mada to su sve price,meni je recimo "Hotel California" jedna od omiljenih pesama pa jos nemam nikakve nuspojave
|
|
|
|
|
|
|
|
Pa "Hotel California" ti i govori o satanistima [u negativnom kontekstu]. Prica je tip koji je pobegao iz tog drustva.
- "You can check out anytime you like but you can never leave" - Znaci moze da se ode iz drustva satanista, ali ga ne mozes napustiti [tipa: prate te ili bukvalno ili psihicki]
- "they stub it with ___ knife, but they just can't kill the beast" - deo satanistickog rituala u kojem satanisti bodu djavola ["zver"], ali ga ne mogu ubiti
|
|
|
|
|
|
Da,ali kada unazad pustis deo "In the middle of the night,just to hear them say"- cujes: "satan he hears this,he had me believe..." Mada kao sto sam rekao meni ta prica o 'skrivenim' porukama( u ovoj pesmi doduse )ne pije vodu
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobro, na linku postoji pesma od Lenona u kojoj se nesto nerazumljivo prica, a kad se pusti unatrag bude: "Paul must die, miss him, miss him"
Mada, u pesmi "Eminem - My name is" refren stvarno zvuci kao da je unatrag.
|
|
|
|
|
|
Da,u pravu si...samo meni je ubedljivo najsmesnija varijanta sa Britney Spears: "Sleep with me,I am not too young..." Komicno
|
|
|
|
|
|
|
|
"Ko trazi - taj i nadje"
Mada mi ne ide u glavu da je tip "prevrtao" pesme naopacke i sve ih poslusao da bi nasao nesto zanimljivo...
|
|
|
|
|
|
Sta ce-covek nema sta da radi,pa mu sinulo jedno jutro u glavu da preslusa unapred i unazad,sa strane i od sredine i kako sve vec ne, svoju i babinu kompletnu muzicku kolekciju,pa ko veli mozda otkrije nesto epohalno...kakve samo zivce mora covek da ima pa da mu to padne na pamet...
Mada ipak dosao je do interesantnih rezultata,a to da li cemo mu verovati ili ne-stvar je nasih sopstvenih ubedjenja.
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
moj bratic je dok je bio mlad sluso heavy metal, druzio se sa sotonistima i svasta su radili.slusali su tako pjesme nekih bendova naopacke i kaze da je svojim ocima vidio svakakve cudne stvari prilikom takvih seansi, pricao je da su jednom popucala prozorska stakla.vjerujem mu zato sto sam ja bila tad u takvoj fazi i on me fakat zabrinuto upozoravo da se okanim toga.
|
|
|
|
|
|
Sve je moguce zaista,ne treba se petljati sa tim stvarima..
|
|
|
|
|
|