:: |
Autor |
Poruka |
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 44
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
osmjeh je nešto što me ne napušta. koliko god da nešto teško bilo, uvjek nađem nešto da se nasmijem. imam (hvala Bogu) tu osobinu, da i kad mi je najteže, znam da se pošalim, i na svoj račun, jer znam da samo sa osmjehom bit če lakše podnjeti sve brige. to je ono, ako smo slabi u teškim trenutcima, tad če nas "neprijatelj" dotući, zato je najbolje pokazati jaki karakter, nasmejati se, biti jak, lakše čemo podnjeti sve.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
*zečica* -fatalna zavodnica-
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 11485 Mesto: tamo gdje ljubav počinje
|
|
znate li da i kalorije gubite dok se smijete..znaci jedina i prava dijeta je biti nasmijan
|
_________________ *lutka s naslovne strane*
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
ma ja se smejem stajno,dobro je za zdravlje,a i za trbusnjake
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
silver_rain ~~Nutella Girl~~
|
Godine: 40
Datum registracije: 13 Apr 2007 Poruke: 5289 Mesto: u pogledu njegovih očiju
|
|
volim se smijat i od srca se nasmijat
|
_________________ Tko nema u glavi ima u nogama, a
kod nekih žena je to sasvim dovoljno.
|
|
|
|
|
isssy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Jun 2006 Poruke: 59
|
|
Nije da imam zarazan smijeh, ali sam (skoro) uvjek nasmijana, tako da kad me ljudi vide svima se poboljsa raspolozenje... Volim sebe zbog toga
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Na zalost, u zadnje veme se nekako sve redje smejem, valjda stisnu problemi pa eto..ali i dalje nalazim razloga za osmeh u nekim malim stvarima koje me iz dana u dan sve vise ispunjavaju..i dalje se smejuljim, i dalje cuvam ono dete u sebi koje mi nikada nece dozvoliti da odrastem.... jer to sam ona prava ja
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
granger_ Banovan! Wanted!
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jan 2007 Poruke: 8473
|
|
jednom sam otisla u ambulantu i dok sam cekala u hodniku na redu,pricala sa tatom i pocela sam da se smejem i to toliko da su svi gledali u mene...nisam mogla da prestanem,niko nije ni pricao a ja sam se smejala...onda sam pomislila "kuku kako cu unutra,moram da prestanem" i dok sam pokusavala da se ne smejem usla sam i rekla "dobar dan" onda vidjela kroz prozor da je noc pa rekla"mislim,dobro vece".. a inace nemam takav "napad smjeha" vjerovatno jer sam se malko plasila sta ce mi reci doktor,ne znam... a ne mogu da odolim da se ne nasmejem kad mi se moj slatkis nasmije ili kad mi namigne
|
|
|
|
Mara 82 Iskusni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 847 Mesto: Nis
|
|
Ja se uvek smešim, ali kada se za nešto zasmejem onda je to ludilo, pogotovo u "duetu" sa drugaricom.
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
I treba da se smejemo sto vise....to nas drzi zdravim
|
|
|
|
|
|
*zečica* -fatalna zavodnica-
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 11485 Mesto: tamo gdje ljubav počinje
|
|
često sam nasmijana i drustvu mi kazu da uvijek sirim pozitivnu energiju
|
_________________ *lutka s naslovne strane*
|
|
|
|
|
uncle binho Odomaćeni član
|
Datum registracije: 14 Jun 2007 Poruke: 1975
|
|
hmmmm! smijemo se duze se zivi i bar ce mo umrijeti veseli!!! lol
|
_________________ SAMO SU SELA,
CRVENO BELA!!!!! |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Smeh leci!! Pa,to je odraz dobrog raspolozenja prosto opija i zavodi! Moram priznati da me u poslednje vreme na trenutke uhvate ti "vickasti" napadi i moram reci da jako uzivam u njima. Ne umem bas svaki put da se nasalim na svoj racun ili da u svemu vidim nesto dobro i za smeh,ali se svojski trudim da ostanem optimista. dosta od mene
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|