:: |
Autor |
Poruka |
neuhvatljivaa x fille sauvage x
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644
|
|
Zanima me da li je neko od vas imao problem sa flekama od bubuljica?Naime,meni na licu stoji par jedva primetnih crvenih flekica i to od bubuljica koje su iscedjene pre dosta vremena,ali nikako nisam uspevala da ih skinem,cak ni raznim pilinzima,pa me interesuje da li je neko imao slicno iskustvo i kako ih se najlakse otarasiti,jeste da nisu uocljive ali mi ipak smetaju...
|
|
|
|
|
|
cecy Luda do bola
|
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien
|
|
Ja sam imala isla sam kod dermatologa pa mi je dao neku kremu i sa tim sam ih skinola..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ma isla sam i ja kod dermatologa i koliko god im objasnjavala sta mi stvarno treba uvek mi daju jedno te isto
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
|
|
|
mimy Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 30 Mar 2005 Poruke: 313
|
|
isti problem..prosle godine sam unakazila celo "rucnim radom" sad mi je lice skroz cisto,nemam bubuljica ali imam par tamnih flekica,odnosno oziljaka jer sam stiskala kao sivonja i sad ne znam sta da radim.negde sam procitala da je za zarastanje potrebno oko 12 meseci,da se lice iscisti,ali meni je koza jako osetljiva i cak i kada se ogrebem ostane mi taman oziljak na ruci,nozi...to ce verovatno vremenom posvetliti,samo kad..?
probaj da odes u apoteku i pitas da li postoji neka krema za uklanjanje tih flekica odnosno za depigmentaciju..pa javi dal deluje
|
_________________ B & M |
|
|
|
|
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593
|
|
nikada imam skroz cisto lice i nikad ih nisam imala
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cula sam za jedan preparat,zove se akneroksid,tako nesto,pa cu ga probati i javiti da li zaista deluje za ove fleke
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
Nemoj da se zeznes, tako sam i ja na preporuku drugarice uzela neku kremu za fleke, i nije mi pomogla samo sam se jos vise osula. Bolje pitaj dermatologa ili bar u apoteci kakva je krema
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Poruke koje su citirane bez vašeg dopunskog mišljenja, ili koje sadrže samo smajlije ili reč, dve biće u buduće brisane... Hvala na razumevanju
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
sandrica83 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Okt 2007 Poruke: 99
|
|
nisam nikada imala takvih problema,na svu srecu
|
|
|
|
|
|
mimy Upućeni član
|
|
|
ja isla na mikrodermoabraziju i smanjile mi se fleke.bila sam do sad na 3 tretmana,al vec posle prvog sam primetila razliku...ici cu jos na jedno 3 i mislim da ce se skoro skroz skinuti...bas sam srecna sto mi je bar nesto pomoglo,pa probaj i ti ako si u mogucnosti.
|
|
|
|
|
mimy Upućeni član
|
|
|
posle 10 mikrodermoabrazija,rezultat je bio vidljiv nazalost sa prvim suncem meni su se fleke povratile
ali...kupila sa dr murad gel za izbeljivanje fleka i pega (kosta 3800 din u jednoj apoteci u ns,necu da reklamiram) i posle 4 noci fleke su se skoro skroz povukle.ne mogu da verujem da je tako brzo delovao jer sam godinu dana koristila svakakve kreme i nista mi nije pomoglo.doduse malo sam bila i crvena pa sam posle 4 noci napravila pauzu od dve veceri da mi se malo smiri lice,pa sam sinoc opet pocela da ga nanosim,inace nanosi se pre spavanja.bas sam happy
|
|
|
|
|
Cura sa bazena Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 15 Jun 2008 Poruke: 96 Mesto: Beograd
|
|
Ja nemam problema sa tim, (hvala bogu) a najbolje je da bubuljice ne cedis, ma koliko te nervirale. Jer: mozes da se inficiras, vise boli, duze traje, ruznije izgleda I ostavlja oziljak
|
_________________ Pozdrav sa bazena |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|