:: |
Autor |
Poruka |
silver_rain ~~Nutella Girl~~
|
Godine: 40
Datum registracije: 13 Apr 2007 Poruke: 5289 Mesto: u pogledu njegovih očiju
|
|
jesam i to će me dotuć, svaki dan shvaćam da mi sve više treba odmora, al kad se krenem odmarat sjetim se svega što bi još mogla napravit i opet krenem jurit u tom pravcu. Slažem se s onim što više žurimo to manje postižemo... nažalost
|
_________________ Tko nema u glavi ima u nogama, a
kod nekih žena je to sasvim dovoljno.
|
|
|
|
|
pikaboo Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 504
|
|
Trudim se, bar ono sto je do mene, da ne ostavljam za zadnji dan i da radim bez zurbe...mada, ne polazi mi uvek za rukom kada imam vise obaveza, pa kad dodje "5 do 12" sva se useprtljam i pod takvom sam tenzijom da ne znam ni odakle da krenem...
Pa ne moze bas uvek: "Ono sto mozes danas, ne ostavljaj za sutra" (izuzeci su neminovni)
|
|
|
|
|
|
crna_opasna_maca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Sep 2006 Poruke: 136 Mesto: Novi Sad
|
|
Znam dobro da se organizujem pa sam retko u nekoj zurbi.. Mada nemam bas mnogo slobodnog vremena
|
_________________ ..jer usne su mi trnje i ranice te znaj, a oci su mi crne ni pakao ni raj.. |
|
|
|
|
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
|
|
Organizujem svoj dan, tako da se ne desava da zurim...
A i zbog organizanja imam dosta slobodnog vremena, koje do kraja izkoristim...
|
|
|
|
|
|
hasan20 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Jan 2006 Poruke: 25
|
|
Iskreno ponekad sam u stanju da ne žurim,a ponekad ne.
|
|
|
|
|
|
*tzar* ulični pas
|
Datum registracije: 12 Maj 2006 Poruke: 3345
|
|
nista ne radim u poslednji momenat. dobro se organizujem i uvek tacan ko svajcarac, ali zbog previse obaveza sam uvek u zurbi. uvek hocu da sto vise postignem i zavrsim. slazem se sa tim da je to skroz lose po pitanju zdravlja! zurim kad jedem, zurim kad spavam, zurim kad hodam, zurim kad se odmaram... vec sam navikao na to da uvek zurim tako da me to ne zamara previse.
|
|
|
|
|
|
Miki17 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Mar 2007 Poruke: 8 Mesto: BL
|
|
Ko danas ne žuri?
Još uvijek učim i svi mi kažu da su prave brige tek ispred mene ali ponekad mi se čini da će mi glava puknuti od obaveza i da ne znam kud sa sobom od toliko pritiska!
Mene samo zanima sta uraditi da se riješiš stresa, ne da ga izbjegneš - to mi izgleda nemoguće...
U svakom slučaju, moraš odvojiti bar 5 minuta dnevno za sebe, to puni baterije!
|
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
da,a ja stalno negde zurim kao neki ludak
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
unistava svakako... cim pozurim znam da cu kasnije da "stignem"... u poslu, cim ubrzam malo sigurno znam da sam napravio neku gresku... ali .... sta da se radi... nekada ste primorani da zurite...
uzurban zivot je svakako nekvalitetan.
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
aureliano je napisao/la sledeće: | Jeste li od onih osoba koje non stop nekud žure?
Kako se žurenje odražava na vaše zdravlje, psihološku stabilnost, postajete li nervozni kad ste u žurbi, pokazujete li rastresenost?
Ja - žurim samo kad moram a trudim se da je to što je rjeđe moguće. Mrzim raditi bilo što u žurbi i trudim se da se ne stavim u situaciju gdje sve moram odraditi žurno. |
Po prirodi dosta energična osoba i kao takva, drugima se čini da uvijek negdje žurim, ali je prava istina da je to tek moj hod i da zaista nemam potrebu nikad i ništa toliko užurbano da radim, jer sam poprilično organizovana i, naravno, to ne utiče na moje zdravlje niti na psihičku stabilnost.
Ako se i desi da se nešto u žurbi mora odraditi, tada me ne hvata panika, i gotovo uvijek to nešto neplanirano uspijevam odraditi i postići na način koji neće koštati ni mene ni druge mnogo nevolja ili živaca. A mozak mi tada radi bez neke posebne rastresenosti ili opterećenja.
Smatram, lično, da žurba u mnogome uništava čovjeka, da je u žurbi i misao i riječ prebrza, a da ne bi ostavila posljedice u samom čovjeku ili djelu koje u žurbi učini.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
ubacio me zivot sad u neki turbo tempo,pa se sve tako i odvija ,navija sve sve, sve zajedno sa mnom
a ja trckaram, zapisujem, stizem koliko i gde mogu..
nije ponekad ni to tako lose.
Kad smirim tempo i kad se stisaju strasti,javicu sta mislim o svemu tome.
a sad, brrrrm brrrrrm brrrrrm
|
|
|
|
|
|
_tvitika_ Upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 20 Jul 2010 Poruke: 341 Mesto: Bgd
|
|
Ja stalno žurim, čak i kada nemam neke prevelike obaveze. Jednostavno sam takva. Inače, zapisujem na papir sve što imam da obavim radi bolje organizacije, ali svejedno sam stalno u žurbi. Otkud znam, imam neki ludački tempo i puno energije a posledica je da ništa ne završim na vreme.
Uh, al' sam ga sad zamrsila...
|
_________________ CARPE DIEM! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|