:: |
Autor |
Poruka |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
Dragi clanovi,
verovatno ste primetili da je na nasem sajtu download pusten za sve clanove bez ogranicenja i bez uslova.
To ce do daljnjeg ostati tako. Do kada cemo videti, a mnogo zavisi i od Vas. Vase ucesce na forumu je neophodno da nas sajt bude jos bolji i popularniji. Redovno i kvalitetno ucesce na diskusijama mi uzvracamo estradnim novitetima.
Ako Vi, dragi clanovi, budete redovni i vredni na nasim forumima, mi nemamo nista protiv da ostavimo download za free i za duzi period a nije iskljucivo da ostane i za stalno, lai kao sto rekoh, to sve zavisi od vas.
Naravno sve to uz opciju da server ne bude opterecen i pocne da nam gusi sajt.
Iskreno se nadamo da necete zloupotrebiti nasu dobru volju i nase poverenje prema Vama i da cete i dalje, pa cak i jos vise i bolje ucestvovati na diskusijama. Taj jedan uslov mislim da nije tesko ispuniti i ispostovati.
Hvala
Vasa uprava sajta!
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
Poslednja prepravka: Car Dusan-Silni datum Pet Maj 25, 2007 9:56 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Madmax86 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 21 Okt 2004 Poruke: 339 Mesto: Belgrade
|
|
E Dule stvarno si CAR
Svaka vam cast!
|
_________________ Pobesneo Max |
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Hvala puno, nije trebalo bar sto se mene tice.
|
|
|
|
|
|
lady_blue Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 11 Mar 2007 Poruke: 160
|
|
divni ste
|
_________________ ***** |
|
|
|
|
stimi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 02 Dec 2002 Poruke: 148 Mesto: off
|
|
|
|
|
Zoka74 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Dec 2006 Poruke: 129 Mesto: Offenbach
|
|
Svaka cast care!Hvala vam puno.
|
|
|
|
|
|
domacica.ba Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 31 Jan 2007 Poruke: 42 Mesto: Bogu iza tregera, pa levo
|
|
Naravno, hvala! Ali, meni je i bilo zanimljivo da sama "zaradim" pjesmu!
Ja se nadam iskreno da neko nece da zloupotrijebi ovu priliku. Zelim vam sve najbolje.
|
_________________ Sitnice cine savrsenstvo, ali savrsenstvo nije sitnica!!! |
|
|
|
|
Tha_A Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Dec 2006 Poruke: 365
|
|
Hvala puno
|
|
|
randi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Jan 2006 Poruke: 128
|
|
Hvala vam puno.
Pravi ste.
cao, cao
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuno hvala... Opravdacemo vase poverenje
|
|
|
asimi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Apr 2007 Poruke: 1
|
|
HVALA, nisi dzaba silni!
|
|
|
|
|
|
hmelj Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Apr 2007 Poruke: 1
|
|
Hvala majstore....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|