:: |
Autor |
Poruka |
Gaglica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 08 Apr 2007 Poruke: 61
|
|
Nikad ne pruzam prst. jbg znam kojim ljudima pruziti ruku, kojima ne, a kojima drvenu palicu.
|
|
|
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
Zavisi ko mi trazi, nekad ne dam nista, nekad dajem sve
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
To mi se redovno desava. Zaista volim da pomazem ljudima i da im cinim usluge, ali to cesto predje svaku granicu. Onda se iznerviram i na fini nacin pokusam da dam do znanja da to nije u redu.
|
|
|
carpe diem Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 09 Jan 2005 Poruke: 719 Mesto: Novi Sad
|
|
Nezgodna stvar...cesto u svom radu srecem ljude kojima je pomoc stvarno potrebna ali neretko naidjem i na osobu koja trazi previse od mene. Jednom sam cak naisla na curu koja me bukvalno proganja. Tada se oslanjam na intuiciju jer je jako tesko razluciti kome je zaista potrebna pomoc a ko ima psihicki poremecaj. kada se osetim ugrozenom povlacim se skroz, cak i taj prst.
|
_________________ Put do zvezda je samo etapa kruznog puta do sebe, i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne bato... Stigao si cim krenes...Cilj nosis skriven pod kaputom, istetovoran na grudima kao metu... |
|
|
|
|
*zečica* -fatalna zavodnica-
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 11485 Mesto: tamo gdje ljubav počinje
|
|
prst dajem..a ruku..sve ovisi kome ..sve po zasluzi
|
_________________ *lutka s naslovne strane*
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
pa,ranije sam davala celu ruku ali sam naucila da ako ne pokaze da me ceni i postuje,razume,voli,treba uzeti i taj jedan prst i izgubiti se iz zivota doticne osobe.
dugo sam bila naivna i dobra.
no,kako je zivot poceo da mi se otvara sve vise i vise naucila sam da neki ljudi ne znaju da cene velikodusnost i da je danas uglavnom bolje biti prema nekom onakav kakav je on prema tebi,inace ispadas smesan,naivan i glup.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
Jejaorka ~Angel azul~
|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
|
|
Dajem prst.....nekome samo jedan...nekome dva tri sve...ali nikad ne povlačim kad već dam...
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
"dajesh prst a traze ti ruku"...Sve zavisi od prsta i od osobe kojoj se "gricka" ...
|
|
|
|
|
Ugard Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 73
Datum registracije: 09 Nov 2006 Poruke: 123 Mesto: Cincinnati
|
|
Onoliko koliko sam odlucio, odnosno koliko mogu da dam, i tacka. Uzmi ili ostavi !
|
|
|
|
|
|
shomy-delija Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 3262
|
|
normalno,ako imam,i dam 2-3 prsta,a ako nemam dajem samo jedan,srednji
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|