:: |
Autor |
Poruka |
marko98 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 12 Mesto: novi sad
|
|
ja kontam da je novac uzrok svega zla,evo ja sam se posvadjao sa devojkom zato sto je izgubila 2 hiljade dinara,a bez para se ne moze tako da ja kontam da je novac uzrok svega losheg u svetu i pogledajte koliko ljudi pati sto nemju para
|
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Citat: | Da bi zivjeli na svijetu bez para, gdje svako dobija sve dzabe hehe (sanjam malo)
onda bi se svi voljeli i niko nebi se svadjo radi para |
Onda bi se svadjali oko ljubavi, autoriteta, vlasti, ukusa, verovanja, tudjih navika, tvrdoglavosti, zavisti...
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
|
|
ametist heart je napisao/la sledeće: | Prije pohlepa nego novac. Elvis je jednom rekao: «Dijeljenje novca daje mu vrijednost!» Sto vi mislite? |
Pa neslazem se bas puno sa ovim... Ajde anulirajmo novca, zamislimo da nepostoji... onda bi postojalo neko drugo "nadomestujuce" sredstvo, recimo zemljom bi se rasciscivali racuni ili razmenom dobrama. Stoga nije novac uzrok sveg zla, nego ljudski faktor i njegovo nezasitno oko...
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
goga20 ~lavica~
|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Dec 2004 Poruke: 1092 Mesto: Linz
|
|
kapljica je napisao/la sledeće: | Citat: | Da bi zivjeli na svijetu bez para, gdje svako dobija sve dzabe hehe (sanjam malo)
Onda bi se svadjali oko ljubavi, autoriteta, vlasti, ukusa, verovanja, tudjih navika, tvrdoglavosti, zavisti... |
Slazem sa sa ovim! Nije novas zlo nego su to ljudi koji zele da budu bolji, da imaju vise od drugog,... uvek bi nasli razlog za "zlo"!
|
|
|
|
|
|
bubaaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Feb 2007 Poruke: 95
|
|
kapljica je napisao/la sledeće: | Citat: | Da bi zivjeli na svijetu bez para, gdje svako dobija sve dzabe hehe (sanjam malo)
Onda bi se svadjali oko ljubavi, autoriteta, vlasti, ukusa, verovanja, tudjih navika, tvrdoglavosti, zavisti... |
Pa tu si u pravu, ljudi uvijek nadju razlog da se svadjaju!
Ne mogu izdrzati da im je miran zivot, uvijek nadju neku manu
|
|
|
|
|
|
iiivan Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 06 Feb 2007 Poruke: 136 Mesto: Beograd
|
|
nismo srecni, a srecu ne donosi novac, eto zbog toga nastaje ono sto zovemo zlo
|
|
|
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Ne sam novac, vec pohlepnost i zelja da ga imas sto vise. Posebno kod onih ljudi koji ne zneju sta ce sa njim.
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Nije uzrok sveg. Sve se vrti oko njega, koliko puta smo čuli da zbog novca se desila ne sreća, koliko poznatih ličnosti nisu znali šta da rade sa novcem pa prelazili na drogu, novac je zlato zato je uvek postojao rat i mnogo ima raznih slučajeva.
|
|
|
mrgude Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
jeste novac i zene,tocnije novac i P*cka
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 44
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
kapljica je dobru priču dala. niej tolko ni novac, mada ima naravno svoj udeo u svemu, najviše je ljudska sebičnost svemu
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
SmashingPumpkin Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 30 Jan 2007 Poruke: 76 Mesto: Kula nazalost...nemam knjizaru!!
|
|
pa meni i nekom mom misljenju novac nije uzrok zla zato sto je zla postojalo jos i pre nego sto je novac izmisljen...
ali ja sada opet ovde moram da filozofiram...sta je zlo? ja te ubijem i ja sam zao? ja te povredi mi ja sam zao? ja koristim drogu i ja sam zao?
postoje samo radnje koje su zle,ali zlo ne postoji...
|
_________________ Riot Grrrl!
Rebel Girl!
Feminizam!
Revolution! |
|
|
|
|
Venceremos Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 3351 Mesto: Santa Clara
|
|
Nije... primjer; Hitler.. pa vi kontajte
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|