:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Kad se ljubimo - tišina je prisutna, ali ...ne smjeta, uvijek je pomješana sa najljepšim osjećajima u nama?
Kad vodimo ljubav - tišina može (no, i ne mora) biti prisutna, ali je također prelijepa jer se mogu čuti uzdasi, riječi koje se gube u njoj i pomućuju um...
Nekad je tišina i bolja nego riječi. Slažete li se?
Kad ćutimo, ali zapravo govorimo toliko toga.
|
|
|
|
|
|
Теодул Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!
|
|
Istina, mada ne stalno.. mada ja i moja devojka zaista retko kada cutimo jedino kada spavamo
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 44
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
kažu da slika govori hiljadu rječi. slično je i sa tišinom. nekad najviše kažemo kad ne progovorimo, tišina ume da ubije i sa dosadom ali nekad i onaj "silnet treatment" što bi rekli englezi. rejči znaju biti suvišne u nekim situacijam, tada tišina stupi na djelo i kaže sve što se kazati može
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
mrgude Upućeni član
|
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
Konjanik je napisao/la sledeće: | kažu da slika govori hiljadu rječi. slično je i sa tišinom. nekad najviše kažemo kad ne progovorimo, tišina ume da ubije i sa dosadom ali nekad i onaj "silnet treatment" što bi rekli englezi. rejči znaju biti suvišne u nekim situacijam, tada tišina stupi na djelo i kaže sve što se kazati može |
bas tako mislim
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Umetnost je ćutati sa nekim.
Mada mislim da moj potpis dovoljno kazuje šta mislim na ovu temu
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
CheX*tjm Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 05 Apr 2007 Poruke: 4
|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Umetnost je ćutati sa nekim.
Mada mislim da moj potpis dovoljno kazuje šta mislim na ovu temu |
word
jedan pogled govori sve
|
|
|
|
|
|
kissuzana Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 30 Maj 2006 Poruke: 200 Mesto: nis
|
|
Meni je tisina merilo da li mi je neka osoba draga ili ne,tj ako sa tom osobom mogu i da cutim ,a da nam nije dosadno onda je to prava osoba za druzenje u svakom pogledu.
|
_________________ ja sam suzana , a ti?????? |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Tisina govori pogledom dvoje zaljubljenih...
Tisina govori zagrljajem majke i deteta...
Tisina govori pogledom u zvezdano nebo...
Tisina govori radjanjem prvog jutarnjeg zraka...
I ako se dobro oslusne, moze toliko toga da se cuje...
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
Zbucka Upućeni član
|
Datum registracije: 27 Mar 2007 Poruke: 473 Mesto: Rajvosa
|
|
Ja cu samo citirati Balasevica : "...Kada predugo traje, i tisina nekako zazvuci...."
|
_________________ Svako od nas neku svoju priču ima,
Što u tami tišti, a puteve bira,
Samo kad je hladno,kad umori zima
Slutimo je tuzni na krilu leptira... |
|
|
|
|
SmashingPumpkin Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 30 Jan 2007 Poruke: 76 Mesto: Kula nazalost...nemam knjizaru!!
|
|
tisina sama po sebi nista ne govori...a moze se protumaciti na vise nacina...a sada ko je tu dobar psiholog da moze da je protumaci na pravi nacin...
|
_________________ Riot Grrrl!
Rebel Girl!
Feminizam!
Revolution! |
|
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Nekada i tisina ume da prija. Volim kada sa nekim mogu da uzivam bez reci.
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Ja se vec odavno "naglabam" sa svojom okolinom oko ovoga
Naime ja i moj decko izadjemo na kafu ..sjedimo jedno do drugoga ili preko puta drugoga i pijemo kafu ali cutimo oboje. Vecina me zezaju kakva je to veza gdje dvoje cute..medjutim ja i on i ne moramo mnogo govoriti..jednostavno znamo pricati i pogledima
Naime kada dva bica se osjecaju kao da su u 7 nebu iako ni rijeci ne prozbore mislim da je to mnogo jaca ljubav od one kada svako malo jedno drugome govore maco cici volim te
Mislim takodjer da tisina mnogo jace govori od samih rijeci i ponekada je pozeljno cutati i slusati ono sto nam se kazuje a ne cujemo kada pricamo
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|