:: |
Autor |
Poruka |
lady_blue Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 11 Mar 2007 Poruke: 160
|
|
tajne postoje da bi se cuvale... ponekad je lakse podeliti sa nekim neku situaciju ili problem... to ne znaci da je prica javna i svima dostupna, vec da su cetiri oka dovoljni svedoci... a ako je u pitanju problem, onda je bolje naci najbolji nacin da se resi i to tako da tajna ostane tajna... tako problem nestane, ostane samo osmeh cije znacenje znate samo vas dvoje... iz iskustva znam da je to najbolji nacin cuvanja tajni... ako sa tobom neko podeli tajnu, to je vec samo po sebi poziv u pomoc... ponekad je pomoc ustvari to sto je imao kome da je kaze...
|
_________________ ***** |
|
|
|
|
Borcanka Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Feb 2007 Poruke: 9
|
|
Kada mi neko naglasi da o tome ne bi trebalo da pričam pred drugim ljudima ja poštujem tu odluku. Mada dešavalo mi se da neki ljudi pričaju nešto što je trebalo da bude tajna a po meni nije bilo ništa bitno, tako da sam o tome slobodno pričala. Znači ako mi neko naglasi da je to tajna ok. Inače ljudi znaju da kriju svakakve gluposti. Jedna moja drugarica je recimo krila do 4 meseca da je trudna, a pritom je srećno udata i svima je bilo normalno da uskoro zatrudni. Ali ona nije htela da se to zna u komšiluk. E sad. Ja sam poštovala tu njenu odluku ali iskreno meni je toliko bilo van pameti i uvek sam joj komentarisala da ne vidim smisao toga? Njen smisao je bio "da ne čuju zli jezici". Inače nije bila baš sujeverna pre te trudnoće. Ali valjda je uhvatilo neko "drugo stanje" pa se istripovala da ako se sazna, da će joj se nešto izbaksuzirati. Čuvala sam tajnu dok mi nije rekla da je ok da kežem i mojim roditeljima i slično, ail stvarno mi je to bilo bez ikakve logike. Ako je stvarno neki veliki problem u pitanju ili slično, normalno je da ću čuvati tajnu, ali kada su neke gluposti (po meni) onda ispoštujem ali uvek moram da prokomentarišem bar.
|
|
|
|
|
|
stimi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 02 Dec 2002 Poruke: 148 Mesto: off
|
|
Netreba je otkrit.Jedino ako se moze pomoc snjom.
|
|
|
|
|
|
kissuzana Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 30 Maj 2006 Poruke: 200 Mesto: nis
|
|
nikako ne treba otkrivati tajnu
|
_________________ ja sam suzana , a ti?????? |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Jedino ako je osoba koja mi se poverila ozbiljno ugrozena. Ni u kom drugom slucaju.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
Gaglica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 08 Apr 2007 Poruke: 61
|
|
nekad sam znala da cuvam tajne, dok danas ne mogu da izdrzim da ne ispricam nekome tj. momku njemu to udje na jedno uvo na drugo izadje jer ga ne interesuje tako da .. Ustvari, nijesu to neke tajne to su vise zanimljive i smijesne price
|
|
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Otkriti neciju tajnu treba kad taj neko otkrije tvoju ako je imas uopste.
|
|
|
|
|
|
ILLNINO Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 22 Mesto: BOR
|
|
Tajne su tajne ne treba ih otkrivati svakome,treba znati kome pricati !!!! I ne treba biti covek ko tudje tajne prica to je bezveze i ruzno !!!!
|
_________________ This body holding me reminds me of my own mortality.
Embrace this moment. Remember.We are Eternal.
All this pain is an illusion. |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Najmanje opasna tajna je javna tajna, neko jednom tako nešto reče i to sam upamtila za cijeli život.
Kako je teško živjeti sa tajnama, i kako treba bježati od istih kad god vam se ukaže prilika, zašto mi to niko nikad nije rekao ili zašto nisam bila dovoljno pametna da shvatim i sama, ne znam.. . Ja,ljudi, živim sa tajnama i vlastitim i tuđim tako dugo vremena da su mi postale toliki teret i opterećenje koje više nisam u stanju podnijeti. Da su to neke obične, male i bezazlene tajne, lako bih, ali su mučne i teške i kao takve čine mi život katkad toliko teškim da se zatvaram u vlastiti svijet i bježim od ljudi, a na taj način, samo postajem čudna svojoj bližoj okolini za koju isto tako nemam više ni približno razumijevanja i tolerancije. Nisam željela tajne, vlastite sam zadržavala u sebi, a drugi su u meni našli plodno tlo za rasterećenje vlastite duše, znajući da ih samo zemlja sa mnom može pokriti. Ne zamjeram nikome od njih, ali ne mogu niti želim više išta znati.
Nikada niti jednu tajnu nisam otkrila, a bilo je trenutaka, vjerujete mi. Sudski sam bila pozvana radi smrti najbolje prijateljice, kao svjedok odbrane, gdje bih morala potvrditi jednu zabilješku iz njenog rokovnika koja je kazivala upravo da jednu tajnu znam ja, a koja je morala biti potvrđena i rečena na sudu, kako bi je ocrnili i dokazali nešto što nije bilo vezano za njeno ubistvo, nego za njen lični život. Odbila sam, (mada se takav poziv ne smije odbiti kod nas), našla sam dobar način da me se oslobodi kao svjedoka, tj. nisam bila u stanju "sposobnosti". Nisam rekla, ničim nisam odala njenu tajnu. I nikad neću. Nje nema, ali smatram da se svaka tajna, ozbiljna, opasna, mala, smiješna, ma kakva god bila, ne govori nikom i nikada niti u snu. [B]Ako niste u stanju sačuvati nečiju tajnu, koja može poslije postati zaista teret i opterećenje u duši, ne primajte je u sebe. Ogradite se kao jedna moja poznanica, koja je bila pametna pa naglas rekla jednom prilikom: "Meni ne govorite ništa, ako ko ima šta reći, a treba da se sakrije, meni ne, ja progovori i u neznanju, pa kud puklo!" Svi smo se nasmijali tada na njene riječi, i dalje nam je ostala draga kao što je i bila, ali pošteđena svih tajni društva.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|