:: |
Autor |
Poruka |
lady_blue Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 11 Mar 2007 Poruke: 160
|
|
svako ima pravo na svoj zivot i svoj izbor... ali zar nije prirodnije da par cine muskarac i zena...
|
_________________ ***** |
|
|
|
|
klinka Odomaćeni član
|
Datum registracije: 27 Apr 2005 Poruke: 1120
|
|
kennyZG je napisao/la sledeće: | odrastalo bi u toleranciji, naucilo bi postovati ljude oko sebe. mislim da je to nesto sto je vrlo vrijedno. ne tuce svaki otac majku, al pogledaj samo koliko ima djece kojima su roditelji alkoholicari ili narkomani.....to je dijete jednako stigmatizirano, ako ne i vise, od onih koji bi imali 2 mame/2 tate. |
Da,kao sto velis ,jednako stigmatizirano...i tu je "kvaka"...
Ja ne zelim nikoga vrijedati,no mislim ako gay paru nije moguce bioloski da ima dijete,ne treba forsirati...bez uvrede.
|
_________________ Lutka od krvi bez trunke ideje... |
|
|
|
|
stimi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 02 Dec 2002 Poruke: 148 Mesto: off
|
|
Nisu to trebali na javno mjesto da rade,zato ima druga mjesta,jer to tu nije.A sta ce ko da radi ili skim to je njegova stvar ili njena.
|
|
|
|
|
|
kissuzana Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 30 Maj 2006 Poruke: 200 Mesto: nis
|
|
dok nisu u mom,ne smetaju mi
|
_________________ ja sam suzana , a ti?????? |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|