:: |
Autor |
Poruka |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
zato šta se ne mozemo suočit s njom
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
nina81 Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 15 Jun 2005 Poruke: 1051 Mesto: tamo gde je on!!!!
|
|
jer se bojimo stvarnosti.....
|
_________________ Ko si zapravo ti?Sudbina ili ljepi hir,san koji se odsanja ili sjena sto proganja?Ko si ti?Dali si ti nesto sto boli ili neko ko iskreno zna da voli..........................!sudbina ili hir |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Zato što je ponekad stvarnost dosadna, ponekad teška. Bježanje od stvarnosti može ali i ne mora biti loše.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
stimi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 02 Dec 2002 Poruke: 148 Mesto: off
|
|
Nebjezim od stvarnost,jer od toga se nemoze bjezat to te stigne kad tad.
|
|
|
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
Vjerovatno zato sto nam se ne svidja ta ista stvarnost
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
sara_x Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 115
|
|
Ponekad, kad legnem da spavam, bežim od svoje svakodnevnice. Maštam o godišnjem odmoru koji ne mogu da dobijem, negde sam na plaži, ispijam koktel, i boli me uvo što se svet raspada.
Od problema ne bežim, davno sam naučila da se oni sami neće rešiti.
|
_________________ Moć nad ljudima, krije se u poznavanju njihovih malih tajni |
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
zato što bi bilo jako teško pregurati sve teškoće i nevolje, da nekada malo ne pobegnemo od surove stvarnosti...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
*princess of darkness* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Okt 2007 Poruke: 133
|
|
...zato shto je mashta idealno mesto...
svi mi imamo svoju nedodjiju
|
|
|
milann89 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 19 Mar 2007 Poruke: 106 Mesto: Zajechar over the Rainbow!
|
|
Jer je stvarnost ponekad tako dosadna i nepotrebno teska... Neki mnogo drame, a u nashem svetu je leeepooo... Ali ne treba se izgubiti!
|
|
|
|
|
|
bree BabyG´s mezimica
|
Godine: 33
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 3890 Mesto: daleko u mislima
|
|
zato sto je stvarnost previse ruzna!
|
_________________ ~People will always talk,I might as well give them something to talk about!!!~
Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA! |
|
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
Ljudi vrlo često imaju nerealna očekivanja i ukoliko ne bude baš onako kako su zamišljali, odmah počinju s jadikovanjem, tada je ceo svet protiv njih, pitaju se zašto se samo njima dešavaju takve stvari...pa stan'te ljudi! Nije nam sve bogom dano, treba zasući rukave i prionuti na posao, a između ostalog, nije ceo svet "namenjen" nama! Ne čine život samo lepe stvari, već i sve nedaće, prepreke ka tom lepom! Da nam nije teško nekada, ne bi smo znali kad nam je dobro! Najbitnije je da realno sagledamo ko smo i gde smo, šta želimo, a šta ne, da u skladu s tim postavimo sebi ciljeve i težimo ka njihovom ostvarenju! Naravno da nam se često dešavaju i neke stvari na koje ne možemo da utičemo, ali na nama je da ih prihvatimo kako najbolje umemo i da krenemo dalje! Bežanjem od stvarnosti, tj. problema, ništa se ne dobija, već se samo odlaže neophodno!
Pa...hvala na pažnji!
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Zašto bežimo od stvarnosti?
Pa prosto:Ne može naš stvarni život biti toliko grozan koliko ga mi možemo lepim zamisliti.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|