:: |
Autor |
Poruka |
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Fizicki... pa kazu drugi da sam se promenila. Postala drugacija u licu. Ozbiljnija. Retko ko moze da poveruje da sam to ja kad gleda neke moje slike od pre godinu i po dana. Psihicki... da. Puno sam se promenila. Naucila da vise cenim zivot i ljude oko sebe. Da cuvam ljubav kao malo vode na dlanu i da ne dozvolim da se iko treci umesa i unisti ono sto me cini srecnom... Naucila sam da prepoznam prave prijatelje i da BUDEM pravi prijatelj. Naucila sam da rizikujem i da se borim kroz zivot.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Ja se uopće ne mjenjam.Ne znam koliko je to dobro, ali znam da sam i prije 5 i pre 10 godina ista ovakva bila ( ovdje nikako ne mislim na fizički izgled ). I prije sam imala iste ambicije - bit dobra u budućem poslu, i prije sam izlazila jako puno - kao dijete po kvartu sam bila neuhvatljiva a sada također... Znam da jednoga dana neću moći bit neuhvatljiva i zato doista želim uzeti sve od života, živjeti ga punim plućima.
Nekima to puno smijeta, ali što ću, takva sam - kakva sam.
A što se tiče fizičkog izgleda? Prije dvije godine sam se ,osušila, na 50-ak kg. Stalno mjenjam boju kose. Odeću baš često kupujem različitu i ne nosim dugo ono što kupim (osim možda par stvari). Eto, to bi bilo to.
|
|
|
|
|
|
TweexY Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Sep 2006 Poruke: 116
|
|
Sto se tice izgleda, mijenjam se naravno i to bas... U zadnjih godinu sam porasla oko 30 cm, naglo...
A ostalo, slabo se sta mijenja, to sam i dalje ona ista ja...
|
|
|
|
|
|
lady_blue Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 11 Mar 2007 Poruke: 160
|
|
svakoga dana u svakom pogledu sve vise i vise napredujem
|
_________________ ***** |
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Nakon svih ovih godina ništa pametno nisam uradio
|
|
|
nina81 Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 15 Jun 2005 Poruke: 1051 Mesto: tamo gde je on!!!!
|
|
Nakon svih ovih godina nisam se dovoljno opametila izgledami, jer sam jos ko jedna naivna devojcica i to me jako ljuti
|
_________________ Ko si zapravo ti?Sudbina ili ljepi hir,san koji se odsanja ili sjena sto proganja?Ko si ti?Dali si ti nesto sto boli ili neko ko iskreno zna da voli..........................!sudbina ili hir |
|
|
|
|
stimi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 02 Dec 2002 Poruke: 148 Mesto: off
|
|
Po izgledu ne bi rekla,covjek zazreva sa god pa mu se i ponasanje menja.
|
|
|
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Sazrijevanje dolazi sa godinama i normalno je da se covjek psihicki i fiziki mijenja.Koliko fizicki stvar je brige o sebi i genetike.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
kosta00 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 243
|
|
Fizicki sam se promenio. Smrsao sam ali ne dovoljno(jos 10 kg ostalo), pre sam imao duzu kosu, sad imam kratku, lepo posisanu. Sto se psihe tice, mnogo sam se promenio, mada ljudi to malo primecuju. Sad imam skroz druga razmisljanja. Proucavanjem psihologije i filozofije mi je mnogo pomoglo. Sad znam (od pre par meseci ) kako da pridjem devojci. Sad imam neke ciljeve, tacnije njih 25 kom , koje sam sebi zacrtao za ovu godinu i veci deo njih sam ispunio. Stil oblacenja se promenio. Sad za sebe mogu reci da sam oprezan i to maksimalno u raznim trenucima. Pazljivo biram reci, da se ne nadjem u cor sokaku. Pun sam samopouzdanja, koje mi je dosta nedostajalo. Sad zivim zivot punim plucima .
|
_________________ --------------
100010100100001001001011011101010010101010010101000010001001 |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|