:: |
Autor |
Poruka |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Radi se o tome da smo ja i moja najbolja prijateljica trenirale odbojku 6godina..i bile smo lipo građene i sve skupa je bilo lipo.. ..no, onda smo prestale..i naravno, ništa nismo trenirale vec dugi niz godina i tijelo je naplatilo svoje ..Ona je dobila trbuscic a ja bokove...A skoro uvik san obozavala nosit kratke majice i minice , al mi je sad nekako bezveze jer iman nekako te bokove, i iman feeling da san široka...glupo zvuči al takav mi je feeling...neman trbuha (mozda samo malkice), i to je sve...trbuh mi izgleda ravno donekle, ali ti BiiiiP bokovi..izraženi su..parin ko Beyonce Knowles..lol...dobro, mozda malo manje..pa me zanima ako ko zna kako da do lita lipo oblikujen taj dio tijela..jel postoje koje vjezbe za suzit bokove..i napravit onu lipu liniju struka...ne bi tila smrsat puno jer na svoju visinu od 176 iman 62kg..smatran da je to skroz ok..mada bi koji kg mogla skinit ..tako da...molin vas ako znate išta o ovom - pomagajte jer lito dolaziiiiiiiiiiii
Nesto tipa ovako da dobijen
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
Malo širi bokovi, to je baš seksi, pa gdje ćeš izgledat ko ova gore? Fuj
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Pa ja bih prije voljela da budem širih bokova, to je doista mnogo ljepše! Imam jako uzak struk, ravan k'o daska pa sa tim i bokovi ne dolaze do izražaja!
Ne možeš ih ti sad stisnuti, samo ih zategni, idi na aerobik, u teretanu, bilo što, tamo će ti preporučiti kako da radiš dobre vježbe!
|
|
|
|
|
|
srcelence Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 1
|
|
i ja bih htjela imati sire bokove
|
|
|
|
|
|
sandrica83 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Okt 2007 Poruke: 99
|
|
ja se također pokušavam riješiti širih bokova
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|