:: |
Autor |
Poruka |
jasenka_mo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 07 Okt 2006 Poruke: 1 Mesto: MOSTAR
|
|
mislim da u stvari uopce ne mozemo reci da ima prosjecnih ljudi. nitko nije prosjecan i svatko moze biti na ovaj ili onaj nacin poseban pa vec i cinjenica da je svaka osoba i genetski jedinstvena dovoljno govori tome u prilog. problem je u viđenju samog sebe jer ako ti sam sebe ne vidis kao jedinstvenu osobu koja je sposobna iskoristit sve svoje mogucnosti i uraditi nesto "nadprosjecno" onda nece niti itko drugi. to nam ipak ne daje pravo misliti o sebi kao o nadprosjecnoj osobi, nekome tko se izdvaja iz mase jer time nismo pravedni prema drugim ljudima. jer tko smo mi da sudimo o nekom?
|
|
|
|
|
|
odiseja Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Dec 2005 Poruke: 15
|
|
ekonomista87 je napisao/la sledeće: | nesto izmedju, ni mana ni vrlina. |
U svakom slucaju je to vrlina, prednost u odnosu na druge, iznad i ispodprosjecne.
|
|
|
|
|
|
Reponja Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Avg 2005 Poruke: 335 Mesto: Novi Sad
|
|
Uglavnom je prednost. Isti si ko i drugi, niko te ne dira zato sto si budala, ili zato sto oces da se uzdignes iznad.
|
_________________ Milo moje, mimo tvoje volje
sve nas ceka pet asova ka dolje! |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Najbolje je bit u sredini! Ne valja bit ispred ni izad...sredina je najbolja
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
Borcanka Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Feb 2007 Poruke: 9
|
|
Ja mislim da su je svaki čovek jedinstven. Svaki je roman za sebe. Ne mislim da je potrebno biti drugačiji po svaku cenu pa bilo to i u oblačenju u odnosu na druge. Što sam starija, ljudi ne posmatram više kao masu. Svakog nekako izdvajam i svako ima svoje posebnosti. Nekad pomislim za sebe da sam prosečna osoba a onda se setim da nisam, jer i ja imam svoju priču koja je posebna. Meni je najvažnije kakvi smo prema ljudima koji nas okružuju, jer oni su deo našeg života. Ne vidim što je moj život manje zanimljiv od života neke glumice ili pevačice. Uvek mislim da su ljudi koji imaju slobodu da "dišu punim plućima" u ogromnoj prednosti u odnosu na neke trenutno poznate (a jako brzo zaboravljene).
|
|
|
|
|
|
stimi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 02 Dec 2002 Poruke: 148 Mesto: off
|
|
Mislim da je prednost,sredina ja sredina i to zlatna.
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
nije toliko lose, ali ipak volim da budem iznad proseka
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Prosek, nisam za prosek. Ne volim prosek pa to ti je. Smatram da svi treba da rade na svojim osobenostima i da se nikako ne treba stapati sa masom. Daleko bilo.
Ne vidim sebe u tom shablonu.
Hvala lepo.
|
|
|
|
|
|
Nuklearna_baklava Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Jan 2008 Poruke: 60 Mesto: kosovksa mitrovica
|
|
Prosecan=zlatna sredina! Sve u zivotu ima svoje dve strane ma sta to bilo! mislim da je dobro imati za prijatelja prosecnu osobu,mislim da si su takve osobe pouzdane tj. mozes se osloniti na njih u svakoj situaciji.
|
_________________ здраво кензо !!! |
|
|
|
|
wizard50 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 67
Datum registracije: 31 Dec 2007 Poruke: 110 Mesto: karlovac
|
|
Prosječan čovjek nada se stalno boljoj budućnosti i u tom pogledu on je neobično lakovjerna publika za razne hokus-pokuse poboljšanja svojih osobnih prilika .Ponekad nije loše biti u kolotečini, isti kao masa, ali ipak u većini slučajeva treba biti svoj.
|
_________________ Popijte napitak za sreću ! |
|
|
|
|
Ce___ Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 32 Mesto: nis
|
|
wizard50 je napisao/la sledeće: | Prosječan čovjek nada se stalno boljoj budućnosti i u tom pogledu on je neobično lakovjerna publika za razne hokus-pokuse poboljšanja svojih osobnih prilika .Ponekad nije loše biti u kolotečini, isti kao masa, ali ipak u većini slučajeva treba biti svoj. |
Kako mozes biti svoj kada je ceo zivot ispunjen ljudima koji su ti ga upotpunjavali i oblikovali tvoje misljenje. Sami znamo da smo u masi koja je ucena od druge mase. Sve sto vidimo sve sto cujemo, sve sto ucimo i vidimo.
I teko kako samo kritkujem i dajem prilicno sture zabeleske bez odgovora.
Jos nisam odgovorio na pitanje vrilne i mane prosecnosti, sacekacu nesto trece da se pojavi pa cu onda razmisliti
|
_________________ I know that I hung on the tree lashed by
winds Nine full nights,
And gave to Odin,Myself to Myself,
On that tree the depths of whose roots No one knows.
No bread sustained me Nor goblet. I looked down. I gathered the runes, Screaming I gathered Them;
And from there I fell Again. |
|
|
|
|
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
mislim da je u danasnje vreme tesko i mucno biti drugaciji.....
a drugaciji moze da znaci i samo da si svoj....ne,ti moras biti ,njihov,.....ti treba da budes deo bezlicne mase i da radis ono sto se njima svidja....
e pa bas necu! ja ne volim prosecne,bezlicne,osrednje ljude koji se zadovoljavaju time da su bash takvi kakvi jesu-ni u cemu dobri,ni u cemu ni losi,ali prihvaceni,deo vecine...
Zaista cenim ljude koji se odvaze da budu nesto vise,pa cak i one koji budu nesto manje od proseka....samo da nisu prosecni.....koji teraju svoje,zive svoj zivot,uzivaju i vole ono sto zele da vole i samim tim su specificni i posebni...
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|