:: |
Autor |
Poruka |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Hm...pretpostavljan da svi znate za ova navedena dva hrvatska nogmetna kluba..Mozda neki i od vas gledaju utakmice ....A ja vas pitan ko je po vašem mišljenju bolji? Hajduk (Split), ili Dinamo (Zagreb)? Dakle, recite nan samo vaše mišljenje o tim klubovima, a nemojte uplitati vaše osobne favorite!
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. •
Poslednja prepravka: Idealno_losha datum Sub Apr 14, 2007 5:26 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Hajduk.Mene Dinamo podseća na Partizan.Oba kluba su devedesetih godina su u svojim upravama imali političare,i kupovali su titule.Pogledajte primer iz sezone 1998/99 kada je Rijeci oteta titula,jer su se umešao državni vrh i Dinamo je osvojio titulu.A o Partizanovim titulama devedesetih godinama da ne pričam.Sve je radjeno da bi Partizan imao približno isto titula kao i Zvezda.Hajduk mi je nekako ''narodski'' klub.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...
Poslednja prepravka: Johnny-Delija datum Pon Mar 19, 2007 10:57 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
To, care
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
sasaal Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 21 Nov 2005 Poruke: 111
|
|
Pa interesantno pitanje.. u utini mrzim njihov fudbal nuopste,ali ako bi morao birati Hajduk ima prednost...
|
_________________ Red Star forever |
|
|
|
|
Zloky Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 687 Mesto: Buna
|
|
Moj Hajduk je najbolji
|
_________________ Ništa mi ne može ovaj DaN pokvarit!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
hajduk ima onaj ljudski faktor u sebi, kao što je rekao nick1982. izgleda mi realniji klub od Dinama, a brate i nevolim purgere nikako, kad več, bolji su dalmoši. Dinamo ima svakako jaču ekipu, hebiga, kolko para tolko muzike. ipak Hajduk.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
felipe007 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Dec 2006 Poruke: 207
|
|
|
|
|
supermen91 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Jan 2007 Poruke: 29
|
|
|
|
|
shizeenje Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 52
|
|
|
|
|
lavtolstoy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 226 Mesto: Roma
|
|
menhenglzbah pardon zvezda pardon dinamo
klub bez trofeja u evropi i nije neki klub
|
|
|
|
|
|
The_Dragon Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 135 Mesto: Zagreb
|
|
Dinamo je daleko kvalitetniji i bolji od tovara
|
_________________ I FEER NO ONE |
|
|
|
|
cezarMiD Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Feb 2007 Poruke: 53
|
|
Dinamo Dinamo Dinamo Zagreb
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|