:: |
Autor |
Poruka |
sanjica980 Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 393 Mesto: beograd
|
|
ono sto ne mozemo da ispunimo ne treba da dajemo rec ili da obecamo sa onim ali...
|
_________________ ljubav je gospodar, a ti si rob |
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
data rec,obecanje...za mene je to nesto jako jako vazno i sveto...ukoliko nesto obecam,to cu ispuniti po svaku cenu...cak u nekim situacijama,idem protiv sebe da bih ispunila dato obecanje...ali,nazalost,u danasnje vreme,jako je malo ljudi kojima obecanje nesto znaci...takodje,jako je malo ljudi koje dato obecanje i ispune...po meni bi bilo iskrenije i bolje,da ukoliko neko nije u stanju da nesto ispuni,jednostavno ne obecavam,nego da kaze ne mogu i kraj,nego da obeca,pa posle da zaboravi dok se okrenuo sta je obecao...nazalost to je u danasnje vreme postalo svakodnevno desavanje...mada sam ja uprkos svemu,rekla da cu uvek ostati pri svome,da svoja obecanja ispunjavam,a ako znam da nesto ne mogu da ispunim,onda nwecu ni da obecavam...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Za pocetak trudim se da saslusam sebe dok govorim i ono sto cujem trudim se da tako i bude. Znaci moja rec znaci nesto i meni i drugima.
Ne dajem se olako,ali se trudim da ostanem dosledna.
|
|
|
|
|
|
crna_opasna_maca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Sep 2006 Poruke: 136 Mesto: Novi Sad
|
|
Ako nesto obecam, to cu i da ispunim. Inace i ne obecavam.
Cenim jako kod ljudi koji odrze svoju rec..
Ako nesto ne zelis da ucinis, bolje i cuti nego da lazes i obecavas..
|
_________________ ..jer usne su mi trnje i ranice te znaj, a oci su mi crne ni pakao ni raj.. |
|
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Trudim se da odrzim dato obecanje, ali nekad zbog obaveza zaboravim pa volim da me podsete ako zaboravim.
|
|
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Jako jako jako držim do svoje riječi. Ako sam rekla da ću nešto učiniti, ili da neću učiniti, onda ću sve poduzeti da to i ostvarim. Ne govorim samo o riječi datoj drugim ljudima, već i o onima koje dam samoj sebi.
Ako mi je netko povjerio nešto, nikada neću drugima ni dati naslutiti da to znam, a kamoli iznevjeriti povjerenje.
Smatram da ako čovjek izgubi sve u životu, jedino što mu preostaje je njegova riječ koja je njegova čast i njegov ponos. E ako to izgubiš u životu, šta ti onda preostaje?
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Dati riječ,ali u pozitivnom smislu,a ne održati je znak je slabosti,licemjerstva i podlosti.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Pa retko kad nekome obećavam, samo kažem ne boj se uradi ću ili važi. A i retko kad nekoga pitam da mi obeća. Reč obećavam je za mene mnogo jaka - ne može čovek da obeća nešto šta ne može. Ako nekom obećam to radim to što brže i sigurno znam da sam mu obećao
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
Data rec... mora da bude jaka kao zemlja.
Ne treba nista obecavati ako postoji 1 promil sumnje da je necemo odrzasti.
Retko obecavam... ali kada obecam... asolutno sam siguran da cu to i ispuniti.
Ne dozvoljavam da ista stane na put.
Znam dosta ljudi koji kao daju rec... ali... to nema veze sa zivotom.
Ne volim da mi iko daje rec... ni najmanju a da ne moze da je odrzi.
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
ne obecavam nikome nista, samo decku... sto obecam to i ispunim...
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
crna_opasna_maca je napisao/la sledeće: | Ako nesto obecam, to cu i da ispunim. Inace i ne obecavam.
Cenim jako kod ljudi koji odrze svoju rec..
Ako nesto ne zelis da ucinis, bolje i cuti nego da lazes i obecavas.. |
skroz se slazem sa ovim.. svoju rec -kad je dam- uvek odrzim!! i jako cenim ljude koji ispune svoju datu rec, jer je sve vise ljudi koji pricaju prazne price..
|
|
|
|
|
|
crna_opasna_maca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Sep 2006 Poruke: 136 Mesto: Novi Sad
|
|
Citat: |
skroz se slazem sa ovim.. svoju rec -kad je dam- uvek odrzim!! i jako cenim ljude koji ispune svoju datu rec, jer je sve vise ljudi koji pricaju prazne price.. |
Nazalost jeste vecina onih koji pricaju prazne price..
|
_________________ ..jer usne su mi trnje i ranice te znaj, a oci su mi crne ni pakao ni raj.. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|