:: |
Autor |
Poruka |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
[quote="budidobar"]ma i meni nije jasno zasto zene tako razmisljaju ? zasto bi se muskarac bojao na bilo koji nacin njihove samostalnosti ? to su "davno prosla" vremena..kada su nasi ocevi rintali a one ljuljale kolevke i cekale da dodje sa posla i donese kesu sa jelom i picem...
ne razumem ..nije mi jasno zasto se medju zenam uvek iznova forsira ta tematika ? da li su one nezadovoljne time da su samostalne ? da li im je to mozda puno ? da li zele da se vrate u vreme apsolutnog patrijarhata ( lepo su zivele..ruku na srce ) ?..nije mi jasno
licno nemam apsolutno nikakav problem sa time , cak sta vise...hehehe
mislim da vecina muskaraca na to ne obraca vecu, ako uopste obraca paznju..[/quote]
Mogu samo da na ovo kazem da je tacno, da zene obicno samostalnost tematizuju... Ja verujem da se boje svoje samostalnosti... Ali u danasnje vreme je sasvim svejedno, ko od njih dvoje zaradjuje a ko vodi racuna o deci, kuci, klopi (uvek onaj koji bolje kuva hehe)
|
|
|
|
|
|
vmirko Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd
|
|
Pa ne boje se, bar ja mislim, ali je zena lepsa ako je ranjiva.
|
|
|
|
|
|
tayra Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Okt 2005 Poruke: 166
|
|
boje se da ne izgube vlast i to im smanjuje samopouzdanje
|
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
tayra je napisao/la sledeće: | boje se da ne izgube vlast i to im smanjuje samopouzdanje |
Koju vlast?! Nad kim? Nad cim?
|
|
|
mistik29 Prijatelj foruma
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb
|
|
ma daj, ja se ne bojim... čak to potičem... svi moramo biti ravnopravni...
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
|
snezana22 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Dec 2006 Poruke: 45
|
|
Ajme svi volite neke lepe, male ranjive cice, a kad pogledate žena takvih je malo jer svi danas teže ka svome, alo bre ljudi bree 21 vek je ! što to mi žene ne bismo trebale imati veće pravo od muškaraca; što! Pa upravo zbog takvih koji se plaše uspešnih žena!
[Edit by knknpnkn: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.] Ne vici!!!
|
|
|
|
|
|
alex81 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 08 Sep 2006 Poruke: 93
|
|
Da ih zene ne bi nadjacale!
|
|
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
Pa i nije baš da se boje, znam ih dosta koji su se bogato udali i ne bune se.
Ali ipak većini muškaraca je cilj da više zarađuje od žene i da je on taj koji prehranjuje obitelj...
|
|
|
|
|
|
mar4kos Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 09 Dec 2006 Poruke: 115
|
|
mozda zato su ljubomorni na svaki uspeh drugog pola.
|
|
|
|
|
|
Mara 82 Iskusni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 847 Mesto: Nis
|
|
Ja sam dominirala ali iz potaje, to je uvek imalo efekta. Isticanje dominiranja mi se ne dopada ni u slucaju da ja pokusam da otvoreno dominiram ili da to neko drugi meni potencira. Cak sta vise stvara mi otpor. Na suptilan i fin nacin sve uvek dodje na svoje. A neko mora biti bar malkice iznad.
|
|
|
|
|
|
Trfac Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Feb 2007 Poruke: 85
|
|
strah od uspješnih žena je nametnulo društvo jer je takav poredak vladao svjetom nekolika milenija pa se teško odvić,ali i to se polahko mijenja,ja lično nemam ništa protiv ni uspješnih ni pametnih ni samostalnih žena ,ali problem je ,obično,što takve žene nisu privržene porodici što nije ,po meni,pozitivna stvar.
|
|
|
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Verovatno se osete ugrozeno.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|