:: |
Incest je po vasem misljenju: |
Bolest i tezak poremecaj |
|
86% |
[ 25 ] |
Ljudsko pravo, na izbor partnera |
|
10% |
[ 3 ] |
Nesto sasvim normalno |
|
3% |
[ 1 ] |
|
Ukupno glasova : 29 |
|
Autor |
Poruka |
stevasrs Upućeni član
|
Godine: 47
Datum registracije: 21 Jan 2004 Poruke: 305 Mesto: Zarkovo
|
|
bolest...veoma opaka bolest....
|
|
|
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
To je teski psiholoski poremecaj. Degutantna mi je i sama pomisao na to. Zaista ne razumem kako to moze biti normalno. Ne shvatam ni latinoamericke zemlje koje to shvataju i prihvataju. Uzasno!
|
|
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Mozda to i jeste ljudsko pravo nad kojim ja licno ne mogu da sakrijem taj ruzan osjecaj o necem sto je u stvari bolesno i po meni nezamislivo. Kud li ide ovaj svijet? Svakim danom isto pitanje nad novinskim naslovima, od incesta najgore vrste do pedofilije o kojoj ne mogu od uzasa cak ni da pisem.
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Ja kliknuh na ovo "Svako ima pravo na izbor partnera" ali pre nego sto sam procitao text - nazalost. Naime kada je samo sexualni odnos u pitanju ne mogu da kazem da je normalno jer nije ali nije ni bolest, medjutim kad sam video na sta se konkretno odnosi slazem se da je apsolutno bolesno!
|
|
|
|
|
|
Tajchi85 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 20 Maj 2011 Poruke: 20
|
|
O ovom paru sam bas dosta slusala.... Zadnje sto sam cula o njima je da vise nisu zajedno, ta devojka je nasla drugog.
|
|
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
Citat: | Zadnje sto sam cula o njima je da vise nisu zajedno, ta devojka je nasla drugog |
Pretpostavljam da je nekog blizeg rodjaka saFatala...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|