:: |
Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Svako od nas voli raznovrsno cveće. Koji bi buket najviše voleli da dobijete na poklon, pokazaće kratka studija povezanosti horoskopskog znaka sa cvećem.
OVAN
On je impulsivan, prepun energije i ambicija. Voli uzazov. Njegove boje su oranz, crvena i zuta.
Cvece koje najvise voli: orhideje, ljubicice, jorgovan.
BIK
Bik zna da izvuce najbolje iz svakog novog iskustva. Solidan je i stabilan. Voli zelenu, pink i svetlo plavu boju.
Cvece koje najvise voli: mak, divlji ljiljan i jorgovan.
BLIZANCI
Oni se dobro adaptiraju na sve novo. Spektar boja koje vole je: zuta, bela i plava. Margarite odgovaraju njihovom temperamentu, anemone ih ocaravaju, gloksinija ih fascinira.
RAK
Rak je lojalan i topao. Zbog svoje prirodne diplomatije i osetljivosti cine oko sebe zivot prijatnijim. Voli belu i srebrnu, ali i zelenu boju.
Njegovo cvece su ruza, jasmin i gardenije.
LAV
I pored tendencije da dominira, Lav je blagonaklon, romantican i nezan. Jos u stara vremena smatralo se da voli jake boje kao sto su zuta, oranz i crvena.
Lav voli suncokret, elegantne latice gladiola i dugovecne lupines.
DEVICA
Rodjeni u znaku Device su perfekcionisti. Uprkos njihovom naginjanju prema logici u svakodnevnom zivotu, njihove boje ukazuju na romantiku i lojalnost: zelena, bela, plava i ljubicasta.
Device uzbudjuje miris jorgovana, elegantnih ljiljana i laburnijuma.
VAGA
Astroloski znak Vage oznacava harmoniju i ravnotezu. Vaga-diplomata uvek u potrazi za pravdom. Boje koje Vagi odgovaraju su pink, zelena i plava. Slabi su na ruze i hrizanteme koje su kao i Vage, kombinacija moci i neznosti.
ŠKORPIJA
Škorpiju karakterisu snazne emocije. Ona uopste ne bezi od velikog rizika ili prepreka- ona se nikad ne predaje. Kao sto su posebni, takve su i njihove boje: oker zuta, crvena i ljubicasta. Njihovo omiljeno cvece je takodje specijalno: geranijum, dalije i mirisljavi jasmin.
STRELAC
Strelac je inteligentan, idealista(bez obzira sto je ponekad razocaran) i veliki radnik. Voli jesenje boje: oranz, zuta, plava, zelena. Cvece koje njavise vole je: margarita, dalija i karanfil. Ipak, nikad im ne dosade ljubicice!
JARAC
Uporan i sposob-to su karakteristike Jarceva. To se vidi i po njihovom izboru boja: plava, zuta, zelena i bela. Ista stvar je kada je u pitanju izbor cveca: narcis, ljubicice, gardenije.
VODOLIJA
Vodolije su raznoliki koliko i sam misao. Oni su kreativni i mnogostrani ljudi. Mogu da pokriju svaku situaciju. Imaju toplo srce i ljubav prema svima. Njihovim bojama dominiraju: plava, violet i zelena.
Cvece: lale, hortenzije.
RIBE
Ribe imaju neuobicajeno razvijen osecaj koji im pomaze da nepogresivo shvate sta ljudi misle i osecaju. Obicno izgledaju mirno i opusteno, neprestano u potrazi za svojom sustiom. Njihove najomiljenije boje su plava, purpurna i zelena. Ribe obozavaju lilas, nezaboravak, kamelije i narcis.
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
BLIZANCI
Oni se dobro adaptiraju na sve novo. Spektar boja koje vole je: zuta, bela i plava. Margarite odgovaraju njihovom temperamentu, anemone ih ocaravaju, gloksinija ih fascinira.
za boju su pogodili....
za neke vrste nisam ni cula
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | RAK
Rak je lojalan i topao. Zbog svoje prirodne diplomatije i osetljivosti cine oko sebe zivot prijatnijim. Voli belu i srebrnu, ali i zelenu boju.
Njegovo cvece su ruza, jasmin i gardenije. |
Sa 1. se delom slažem, oko topline, diplomatije i bele boje , a cveće...ruže generalno OK, maltene svi volimo ruže , ali ovo ostalo...hm...ne baš
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
bal pod maskama Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Okt 2006 Poruke: 77
|
|
Meni kao skorpiji su pogodili....ali fale ruze....ja jako volim crvene ruze......
|
_________________ CLEAR YOUR MIND |
|
|
|
|
ne znam ko sam Iskusni član
|
Datum registracije: 31 Dec 2006 Poruke: 786
|
|
DEVICA
Rodjeni u znaku Device su perfekcionisti. Uprkos njihovom naginjanju prema logici u svakodnevnom zivotu, njihove boje ukazuju na romantiku i lojalnost: zelena, bela, plava i ljubicasta.
Device uzbudjuje miris jorgovana, elegantnih ljiljana i laburnijuma.
U sustini volim svo cvece.
|
_________________ "Za sve ljude zvezde nisu iste. Za jedne, koji putuju,zvezde su vodilje. Za druge, one su samo male svetiljke. Za naucnike one su samo problemi. Ali sve te zvezde tamo gore cute. Ali ti, ces imati zvezde kakve niko nema..." |
|
|
|
|
kuhar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 57
Datum registracije: 03 Jun 2005 Poruke: 42
|
|
ja sam Bik i najvise najvise najvise volim crvenu ruzu krvavo crvene boje
|
|
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
LAV
I pored tendencije da dominira, Lav je blagonaklon, romantican i nezan. Jos u stara vremena smatralo se da voli jake boje kao sto su zuta, oranz i crvena.
Lav voli suncokret, elegantne latice gladiola i dugovecne lupines.
da, da :smilecolros:
|
|
|
|
|
|
SONJICA-ZMAJCHE Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 16 Jun 2006 Poruke: 47
|
|
škorpijica je napisao/la sledeće: |
VAGA
Astroloski znak Vage oznacava harmoniju i ravnotezu. Vaga-diplomata uvek u potrazi za pravdom. Boje koje Vagi odgovaraju su pink, zelena i plava. Slabi su na ruze i hrizanteme koje su kao i Vage, kombinacija moci i neznosti.
|
Ruze
|
|
|
|
|
|
Kiki07 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 78
|
|
Ja sam lav i zaista volim suncokret.
|
_________________ Break |
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
ja sam Vaga ali ne volim pink i zelenu boju.Pink(roze) je zenska boja,a zelenu nesto ne volim preterano,pogotovo ne volim zelenu boju ociju.
Sto se cveca tice tacno je.Stvarno su mi ruze omiljeno cvece.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Citat: | VAGA
Astroloski znak Vage oznacava harmoniju i ravnotezu. Vaga-diplomata uvek u potrazi za pravdom. Boje koje Vagi odgovaraju su pink, zelena i plava. Slabi su na ruze i hrizanteme koje su kao i Vage, kombinacija moci i neznosti. |
Potpuno je sve tačno
|
|
|
mrgude Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
OVAN
On je impulsivan, prepun energije i ambicija. Voli uzazov. Njegove boje su oranz, crvena i zuta.
Cvece koje najvise voli: orhideje, ljubicice, jorgovan.
e vala ne! bjele ruze,tulipani i kale su moje omiljeno cvjece[B]
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|