:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Riskirate li?
Bilo kad, u bilo čemu?
Pomislite li nekad ,,E, baš ću sad to uradit, pa šta bude,,?
Kada Vam se to dješava?
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Uvek u svemu
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
serbchery je napisao/la sledeće: | Uvek u svemu |
Aham, i ako se na primer nalaziš u avionu koji se ruši i pilot ti pruži da upravljaš njime, i tad ćeš?
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Slazem se sa osobom iznad osobe iznad...ceo zivot ti je rizik, nishta nije sigoorno, sve se moze preokrenooti u sekoondi...
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Ha ha, ukrašću padobranac i skočiti a ako sa mnom lete drugovi - otvorimo po pivce i zajedno skočimo
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Da, spremna sam da reskiram... Spremna sam da idem u nepoznato... Spremna sam da zbog svoje ljubavi predjem pola sveta... Spremna sam da reagujem brzo u mnogim situacijama koje znace zivot ili smrt (vec prosla kroz to)... Spremna sam promeniti delatnost kojom se bavim, u potrazi za necim boljim...
Uvek je bolje kajati se zbog necega sto si uradio/la nego zbog necega sto nisi.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Bez rizika nema uspjeha.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 44
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
spreman sam dosta rizikovati, ali ipak ne u svemu
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
samo za ono za sta mislim da je vredno i da meni jako znaci, spremna sam da dam 100 sebe i da rizikujem
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Kako se ono kaze "No risk, no fun!" Salu na stranu za nesto sto je vredno rizikujem sve! Pogotovu ako je u pitanju ljubav!
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Uglavnom da, ali ne bas u bilo cemu. Vise volim da budem porazena nego da me do kraja zivota grize savest jer nisam ni pokusala. To se odnosi na sve ono sto nam donosi zivot...Jedino njega i jos par krupnih stvari koje ga cine nikad ne dovodim u rizik, ne volim da se igram sa tim...
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
~SonicLady~ je napisao/la sledeće: | Uvek je bolje kajati se zbog necega sto si uradio/la nego zbog necega sto nisi. |
Apsolutno se slažem
Cilj opravdava postupak, tako da rizikujem zarad onoga u šta iskreno verujem, to je jedan vid borbe
Svakako ne bih dopustila sebi da rizikujem po svaku cenu ili da time naškodim sebi ili drugima
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|