www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

pozajmljivanje novca
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
ekonomista87
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 20 Sep 2006
Mesto: Vojvodina, Pancevo

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 28, 2007 10:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tema je stvarno zanimljiva. Vidite meni se desilo da rodjacima u Americi treba da saljemo neke stvari zato sto je tamo kod njih sve skupo! Oni nama nista nisu pomogli! Mr. Green

Eliot je sreda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 28, 2007 10:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikada u zivotu nisam pozajmila novac niti nekome pozajmljivala.
Slazem se sa Barabom da taj novac treba prezaliti...Ja kada vidim da nekome istinski treba (normalno ako je neka razumljiva cifra) ja mu dam i nikada ne uzmem natrag, iako te osobe insistiraju na vracanju.

A kada bi mi neko zatrazio 5000 Rolling Eyes hmmm...ja te pare nemam, a i da imam odakle mi....< e bas taj fazon.
Neke cifre za pozajmljivanje prelaze granice zdravog razuma i dobrog ukusa.

PS. naravno da veliku ulogu igra i faktor - na sta ce te pare doticni da potrosi.
Bez razmisljanja bih dala novac samo u slucaju bolesti i neke slicne velike nevolje.

dzsap
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 51

Datum registracije: 17 Apr 2006
Mesto: zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 28, 2007 9:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

novac sam spreman da pozajmim samo onim ljudima za koje unapred znam da mi nebilo žao da mi ga nikad i nevrate,a to znači samo najbližim i najdražim ljudima oko sebe,a sve ostale šaljem u banku po kredit.

slacky_slacky
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 01, 2007 9:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to mi se cesto i desava, ali ja rado posudjujem

foryou10
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 63

Datum registracije: 13 Jan 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 01, 2007 1:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kada sam pročitao pojedine odgovore sretan sam što nikada od onih iz dijaspore nisam pozaimio novac.Očito mi ovdje više zarađujemo i bilo bi lijepo da i njima pomognemo.

dejoni
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 48

Datum registracije: 18 Nov 2005
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 01, 2007 5:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pozajmim novac samo ljudima u koje imam poverenje

sarjann
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 04 Mar 2007
Mesto: Beograd/Muenchen/

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 07, 2007 3:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ranije mi se desavalo to da su me kojekakve budale,kvazi prijatelji koji mi nisu znali broj preko, pitali za pozajmice... To sam rascistio i sada kad god me neko pita za pozajmicu dam.. naravno ne tolike cifre... Mada mi niko jos nije ni trazio toliko... U svakom slucaju, koliko god da dajem na zajam u mozgu se prvo oprostim od tih para... Uglavnom su to desavanja da mi neko trazi kada odem u sarbiju po principu dok ne dodjes opet.., Obzirom da relativno cesto idem... Posle se kao zaboravi a meni je bez veze da trazim ali to mi daje sliku ljudi koji traze... Bar znas koliko kostaju... Sa 5000 ,ako ih pozajmis, dobices jednu skupu analizu coveka kome si pozajmila pare....
Sa srecom....

limited
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Sep 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 08, 2007 7:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sarjann je napisao/la sledeće:
Sa 5000 ,ako ih pozajmis, dobices jednu skupu analizu coveka kome si pozajmila pare....
Sa srecom....

hvala Smile

alex81
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 08 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 7:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne volim ja da trazim a takodje i da pozajmljujem...jer to nema kraja!

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 10:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zavisi kome treba posuditi i kako ce vratiti. Kada prvi put nekome i posudim novac ma koja suma bila u pitanju ja to odmah oprostim..ako vrati ok ako ne to njemu na dusu.
Moze me prevariti neko jednom ali zato drugi put nece sigurno.Nikada ne posudjujem veliku kolicinu novca.

Ja sam nedavno bila u situaciji kada sam trebala okrenuti biznis i trebalo mi je jos nekih 1000 eura...mati me savjetovala da zamolim ujku koji zivi u Indiani da mi pozajmi a ja bih mu vratila...medjutim ja sam se ipak odlucila podici tu sumu novca na banci i vratiti s kamatama nego upitati ujaka..jer jako dobro znam da se i on bori tamo i da nema novca na bacanje.

Ne volim se zaduzivati nikako..ono bas ako moram..ali jednostavno dok ne vratim taj posudjeni novac ja ne mogu nocu mirno da spavam i stalno miuslim na nacin kako sto prije da ga vratim.

Ne shvatam ljude koji pozajme novac i sasvim normalno spavaju i zive iako jos nisu vratili pozajmljen novac.Ali sta se moze ima ih i takvih.

A sto @aureliano pise za rodicu nema mi nista mrze kada te se ljudi sjete i hvale te samo onda kada im trebas.

~Tanja~
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 10, 2007 2:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma ne daj ako je za gluposti, dobro se raspitaj za sta ce im te pare.
Ne treba da prezalis svoje pare ako ti ih ne vrate jednog dana, jer bi trebalo da cijene tvoj trud koji si ulozila da bi ih zaradila, a i da cijene tvoju podrsku i to sto si im pozajmila.
Pozajmiti znaci da ces to pozajmljeno nekad da dobijes nazad.
Drugo je kad ti odlucis da nekom poklonis novac onda ga i ne ocekujes nazad, a ne bi ni bilo ove teme.

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 15, 2007 2:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljudima u koje sam imao poverenje uvek sam pozajmivo na kraju ništa mi nisu vratili, tako što nikome nikad ne dajem veliku sumu novca

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> pozajmljivanje novca Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon