:: |
Autor |
Poruka |
V_vana Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 15 Mesto: beograd
|
|
aureliano je napisao/la sledeće: | Dakle tema je psovanje.
Psujete li cesto? Ili rijetko? Sto mislite o ljudima koji puno psuju? Da li je to stvarno izraz nekulture, neobrazovanosti, ili je to neki vid iskrenosti?
Vrijedjaju li vas psovke?
Psuje li se puno u vasoj obitelji, okolini? |
Psuje nego sta, to je u Srbiji stvar folklora , ma da neki psiholozi kazu da je psovanje ispoljavanje verbalne agresije , dakle ko vise psuje manje je agresivan, po tome bolje je psovati nego tuci se okolo
kod mene u kuci svi psuju i to nikome ne smeta, ali znam da se dobro kontrolisemo kad smo negde u drustvu gde se ne psuje.Prosto ne psujemo , kao da nikad nismo ni psovali , ali zato u kucu non stop.samo da se zna Mi ne psujemo jedno drugo, nego onako uopstene psovke
|
|
|
|
|
|
slacky_slacky Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Mar 2007 Poruke: 17
|
|
naravno da nije lepo cuti da neko psuje, ali ja to cesto radim, ne zato sto to volim nego iz navike......psovke su mi jednostavno postapalice
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Ja koristim samo one reci koje postoje u Vukovom recniku.
|
|
|
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Veoma rijetko.Neko me baš toliko mora izbaciti iz takta,ali i tada psovke nisu uvredljive.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
igor0000 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Feb 2007 Poruke: 86
|
|
Nije lepo to cuti,ali do sad nisam upoznao nekoga da ne psuje.Vise ili manje ali svima se desi.
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 44
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
psujem, meni ko Bosancu je to ko ventil. doduše nikad ono baš grubo, hebem granje i viljuške , kašike, i tako te gluposti, ono mater, sestru šta ja znam to izbjegavam koliko se da, ipak psujem, pa hebiga, Bosanac sam ja and I'm proud!!
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Tema 'Kada je psovka...' iz 'Jezika' je spojena sa ovom temom
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
[B]eh pa j...sad gde nas nadje sa pitanjem
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Gotovo nikad ne psujem. Psovke jednostavno nisu dio mog rječnika. Naravno da mi se desi da mi izleti koja, ali to je samo kad me nešto jako jako iznervira ili kad se jako naljutim. Zapravo koji put mi izleti i kad hoću reći '...a šta ćeš', pa se čuje jedno 'je**ga'..
Nema mjesta za razdvajanje psovki kao 'psovki' i kao 'stilskog sredstva' - psovka je i ovako i onako ružan i nekulturan izraz, dakle, u svakom slučaju, psovka.
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
dragoje Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Okt 2006 Poruke: 74
|
|
Psovanje je tako uslo u svakodnevni govor, a to je tako uzna navika... nazovite me saromodnom, ali mi najvise para usi kada cujem djevojku da psuje... ne kazem - neke "uobicajene" psovke ne prijecujem, ali sam protiv pretjerivanja i obogacivanja rjecnika kojekakvim psovkama.
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Samo sam par puta opsovao čoveka i nikad više, smatram da se može dručačije izražavati
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Nazalost da! Cesto mi izleti psovka, ali slucajno. Medjutim ljudi to ne uzimaju zdravo za gotovo, vec shvataju da se to desilo u naletu besa. Narocito kada padnem ispit ili kada uocim nepravdu. Tako da se to shvata kao sala, jer je to nekako uobicajeno u drustvu u kome se krecem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|