:: |
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
cini mi se da se pronalazim delimicno u 2 stupnju.....kao da karakterise moj znak
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
recimo da me ima pomalo u skoro svakom od navedenih tipova karaktera, osim u trecem.....ali ne bih se striktno svrstala u nijedan...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 44
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
možda ustrajnost. ne znam, jedino mi smeta ta "posesivnost", sa tim se ne bi baš složio.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
mala_plava_18 Upućeni član
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 292
|
|
Ima me svugdje po malo...
|
|
|
|
|
|
djokili Dobro upućeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Jan 2005 Poruke: 517 Mesto: Krusevac
|
|
uvek volim da sam u pravu i najcesce se svadjam sa osobom koja je tvrdoglava kao ja!
|
|
|
|
|
|
korsta Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Mar 2005 Poruke: 70
|
|
i mene ima svugde po malo..
|
|
|
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Ni jedan me ne odredjuje u potpunosti. U gotovo svakom sam se pronasla.
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Izvukoh ovu temu iz naftalina, sudeći po datumu postavljenog nam pitanja, al' valja malo i katka, i koji korak nazad učiniti (evo me kao Šekspir, u najmanju ruku!). E, sad, čitajući prvo navedene grupe, pa potom sve postove redom, ne nađoh sebe, ali zato zaključih da nama taj američki psiholog nije našao žicu, ili su vremenske zone u pitanju .
Prosto, ne odgovaram ni jednoj "ciljnoj" grupi.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|