:: |
Autor |
Poruka |
TuZnE_OkIcE Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Jun 2006 Poruke: 146
|
|
Zavisi kako koga neko dodje na forum da razmjeni misljenja sa drugim osobama a neki dodju iz dosade ili pak samo da bi zezali i kvarili forum!
Ja licno dodjem ovde ima jako dobrih i poucnih tema i jako pametnih odgovora!
Svoja misljenja dajem samo na teme za koje mislim da mugu dati pravilan odgovor ili svoje misljenje!
Naravno da mi ovde otkrivamo sebe bar oni koji su iskreni u svojim komentarima!
|
_________________ Muskarci su vrlo naivna bica:
1.misle da su pametni jer imaju 2 glave
2.misle da su njezni jer sjede na jajima
3.misle da je ovo:--------20 cm |
|
|
|
|
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*
|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo
|
|
pa sad, ovde skoro niko nikog ne zna,
i ja mogu da kazem , ma da ja sam non stop iskrena sve kazem sto mislim, a da to ustvari nije tako...isto neko moze da se pravi da je ovakav ili onakav al da je ustvari suprotan,
|
|
|
|
|
|
[DeNoM] Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Feb 2007 Poruke: 20
|
|
Pisanje po forumu dosta govori o osobi.
Iz svih komentara najvise se moze saznati o inteligenciji i iskrenosti, iako o iskrenosti mnogih osoba nikad ne mozemo biti sigurni.
....
Tu sam da pricamo, druzimo se ( koliko je to moguce online ) i da razmjenimo misljenja o mnogim temama .... o ostalim sitnicama kao sto su iskrenost pojedinih forumasa, ne zelim ni da razmisljam.
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Bas kao sto rece sjena23, otkriva me onoliko koliko ja to hocu. I to je prednost foruma u odnosu na "ziv" razgovor, u kojem sagovornik moze da izvuce i nesto sto mu inace ne bi rekao.
Da ne ispadne sad da sam ja protiv razgovora uzivo, naprotiv, taj razgovor mi mnogo vise odgovara, jer je mnogo lakse "provaliti" osobu uzivo nego ovako.
|
|
|
|
|
|
mala_206 Iskusni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jan 2006 Poruke: 902
|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Ne kaže se za džabe 'čitati između redova' Mislim da ne treba dalje pojašnjavati 8) |
sve je rečeno
|
_________________ Prestaću te voljeti tek kada slijepi slikar uspije naslikati zvuk pada latice ruže na stakleni sag dvorca, koji nikada nije postojao! |
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
Otkriva me onoliko koliko želim baš kao što su gore pisali. Uglavnom sam tu radi zabave, a zna biti i korisno. Nauči se svašta
|
|
|
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Poprilicno, jer otkrivamo svoje stavove i misljenja.
|
|
|
|
|
|
lady_blue Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 11 Mar 2007 Poruke: 160
|
|
naravno da reci ovde ispisane govore dosta o nama, o nasim stavovima, trenutnom raspolozenju... ja pisem ono sto mi tog trenutka padne na pamet... ko zna mozda cu kasnije promeniti misljenje... ko to da zna...
|
_________________ ***** |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 44
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
otkriva nas toliko koliko želimo. ako smo iskreni i ako pišemo ono šta mislimo, onda nas u potpunosti otkriva. iznosimo ovdje svoja mišljenja, ako su iskrena, onda je to to. mnogi se sakrivaju iza nika i avatara, a pisanje, pa mnogi ovdje štancaju poruke da bi skinuli pjesme, i ja sam počeo tako, ali sam donekle zavolio ovja forum, i tu sam, pišem onako kako mislim i šta mislim, i ako me to otkriva, ako su ljudi stvorili neku sliku o meni po mome pisanju, nisu puno pogrešili. naravno, kako izgledam fizički, e to je nešto drugo i ovjde sad irelevantno.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Borcanka Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Feb 2007 Poruke: 9
|
|
Ima dosta tema na ovom forumu koje su interesantne. Dopada mi se što čitam mišljenja raznih ljudi, iz raznih krajeva. Uglavnom ima dosta iskrenih odgovora. Ne mislim da ću nešto novo reći, jer uglavnom se nadjem u nekom od ponudjenih odgovora, ali eto napisaću i ja ponešto nekad kad budem smatrala da treba.
|
|
|
|
|
|
stimi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 02 Dec 2002 Poruke: 148 Mesto: off
|
|
Zavisi kolko je ko iskren u forumu.
|
|
|
|
|
|
kissuzana Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 30 Maj 2006 Poruke: 200 Mesto: nis
|
|
nemam pojma.ja sam ovde iskreno,da bih sakupila poene za skidanje pesama,pa toliko lupam da samu sebe iznenadjujem
|
_________________ ja sam suzana , a ti?????? |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|