:: |
Autor |
Poruka |
JVilkoks Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 17 Dec 2004 Poruke: 163
|
|
Idealista sam, valjda, opet, zbog horoskopa. Medjutim, sve vise primjecujem da se romantika, masta, ljubav gube u materijalnom svijetu. Sjecam se veza kad sam bila mladja. Prosto je bilo drugacije.
Nije bilo bitno da li ce se obuci neka krpica, koja kola decko vozi, gdje izvodi i koliko poklona kupuje.
Mada, sve vise vidim da i ja zelim da zadovoljim tu materijalnu stranu. S tim sto zelim da to uradim SAMA, a ne uz pomoc decka, roditelja, prijatelja, te ne mogu reci da sam full materijalista. ))
|
|
|
|
|
|
kika_sd Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 554 Mesto: ni tamo ni ovamo
|
|
Novcem se moze kupiti samo trenutno zadovoljstvo zbog posedovanje neceg sto nas zanima manje ili vise.Novcem se ne moze kupiti sreca,ljubav,radost...
Tacno je da se bez novca ne moze ziveti,sada sve zavisi od novca,cak i to da li cemo biti ozdraviti ili ne daj Boze umreti od neke bolesti.Tesko onim ljudima koji nemaju sredstava za lecenje.
Jedino zbog toga podrzavam materijalnu stranu,a za sve ostalo mi nije bitna.
:srca: Znaci samo dovoljno novca da se normalno zivi,a ljubav i sreca su tu da pokazu da je zivot lep
:crveno:
:lom:
|
_________________ "Ja jos kradem dane Bogu,ja jos umem,ja jos mogu da sam sebi stvorim neki mir.Jos sam sretan sto postojim,pisem pesme,zvezde brojim,jos sam onaj isti vetropir..." |
|
|
|
|
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
[B]bolje sa novcem nego bez njega
neophodan nam je,znamo dobro da se idealizmom ne placaju racuni.
a bez idealizma,vere u buducnost badava sav novac.
potrebno nam je i jedno i drugo[B]
|
|
|
|
|
|
kissuzana Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 30 Maj 2006 Poruke: 200 Mesto: nis
|
|
da budemo realni bez novca se ne moze,ali nisam od onih koji traze vise nego sto im treba
|
_________________ ja sam suzana , a ti?????? |
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
zlatna sredina ni idealista niti materijalista, ne tezim necim idealnom kada sami po sebi nismo idealni niti itko postoji, nedje izmedju je najbolje
|
|
|
|
|
|
nebofirm Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 313 Mesto: Beograd
|
|
Pare su neophodne za zivot nisu naj bitnije ali bez njih se ne moze, nebi sebe svrstao ni u jednu od te dve krajnosti
|
_________________ Zauvek slobodan... |
|
|
|
|
medovuk Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 243
|
|
pare mi ne upravljaju svime ali pozeljno ih je imati barem neku pristojnu svoticu
|
|
|
|
|
|
fitovac Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Jul 2006 Poruke: 30
|
|
ja sam i jedno i drugo, nema zivota bez para ali....
|
|
|
|
|
|
alex81 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 08 Sep 2006 Poruke: 93
|
|
|
|
|
mar4kos Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 09 Dec 2006 Poruke: 115
|
|
sebe bih opisao kao idealistu
|
|
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
kad bolje razmislim oboje sam , u nekim danima naginjem materijalnoj strani, a u nekima ovoj drugoj, sve ovisi, najbolja je ravnoteža 8)
|
|
|
|
|
|
[DeNoM] Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Feb 2007 Poruke: 20
|
|
foryou10 je napisao/la sledeće: | Koliko značaja pridajete novcu i materijalnom bogatstvu uopšte? To je pitanje koje vas može pozicionirati na listu onih koji najviše vode računa o materijalnom, ili, s druge strane, na listu onih koji smatraju da novac nije najvažnija stvar na svetu, bez obzira na to koliko ih savremeno društvo razuveravalo u tome. Moguće je da novac pokreće svet, ali je neizvesno da li se novcem može kupiti i ljubav. Pitanje je samo za šta ste sve spremni zbog novca, tačnije, da li vašim životom gospodari keš ili vi gospodarite njime? |
Novcu i materijalnim stvarima pridajem onoliko znacaja koliko i zasluzuje.
Novac nas odrzava na zivotu i bez njega bi bili niko i nista a mozda nakon kratkog vremena i mrtvi.
Vise racuna vodim o materijalnom nego o dusevnom jer sam siguran da me novac moze duze odrzati na zivotu.Ne kazem da trebamo zanemariti sve ostalo i posvetiti se materijalizmu nego samo realno gledam na zivot.
Neke se stvari ne kupuju ni sa novcem ni nekim ne materijalnim stvarima, kao sreca, ljubav ....
Ljubav je osjecaj a bez nekih se osjecaja moze i zivjeti.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|