:: |
Autor |
Poruka |
sansonjer Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Avg 2006 Poruke: 65
|
|
Otisla sa mladoscu, bezbriznoscu ...
Mladi i danas uzivaju u zivotu, u uslovima u kakvim su rodjeni. I oni ce se sjecati tih dana kad odrastu, kad zivotne brige padnu i na njihova pleca.
|
|
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
mislim da nije nestala, nego je mi više ne vidimo, osljepili smo materijalnim i nekim stvarima koje nam nameću reklame, propaganda, ono nešto idealno, život pun stresa i obveza...
sasvim malene stvari mogu čovjeku pružit radost, ali on to više ne vidi, nego je lakom za nečim više
pr. zašto da ja imam jedan auto, kad susjed ima dva ili tri, treba mi i bazen i slično...
|
|
|
|
|
|
Celik19 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 77
|
|
ono koliko sam mogao da skontam to je zbog ne postizanja svojih nekih ciljeva... samo fazon je tome da se sve to moze jako lahko rjesiti ukoliko je osoba psihicki jaka, al bas jaka...
|
|
|
|
|
|
cimlia Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 61
|
|
Mogu da kažem, da u Sloveniji vlada očiti kapitalizam i radost je mnogim uslovljena sa tehnikom...iako sreča dolazi iz naše duše,harmonije u duši
|
|
|
|
|
|
DaneB Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Jan 2007 Poruke: 21
|
|
Radost, neznam, a gdje je ljubav?
Radost i ljubav i sreca su uvek u nama, ali smo izgubili vezu sa njima.
Kako doci u kontakt sa njima?
Ja sam cuo, da puno ljudi dodeju u kontakt sa njima, kad nadeju svoj put do boga.
|
|
|
|
|
|
merjadok Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 26 Jan 2007 Poruke: 72
|
|
Nestala je sa ambicioznim karijerizmom. Ko da bude srećan posle 20 godina školovanja, doškolovavanja...
|
|
|
|
|
|
bubaaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Feb 2007 Poruke: 95
|
|
da bi znala, vratila bi je
|
|
|
|
|
|
mar4kos Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 09 Dec 2006 Poruke: 115
|
|
gde nema novca i zdravlja tu sigurno nema ni radosti.a de ima toga ima i radosti i veselja.
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Nestala je u nekim težnjama za novim vrijemenima, nestala je u čovekovom neobraćanju pažnje na samog sebe a i u sebičluku. Izgubila se ta granica neke ravnoteže, sve je pretjerano postalo..
|
|
|
|
|
|
shadowman77 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 166
|
|
Radost je nestala onoga mometa kad covjek krene da zivot shvata ozbiljno i noda se zivot poigra sa njim
|
|
|
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Sreca je u malim stvarima, tako da ako ne mogu da budem radosna kada cujem sta se sve desava oko mene, osvrnucu se i pronaci zadovoljstvo u sitnicama, malim znacima paznje...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|