:: |
Autor |
Poruka |
Nikola_BG Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 96
|
|
Treba brinuti za svoje zdravlj,naravno,ali ne treba toliko umisljati sto se tice bolesti!
Mislim na osobe koje od malog kaslja misle da je rak grla-to je preterano!
|
_________________ Volim narodnjake |
|
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
Brinem za svoje zdravlje, ali u granicama normale.
Nisam hipohondar - totalna suprotnost!
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Za zdravlje brinem ali verujem svom lekaru i ako mi kaze da mi nije nista - nije mi nista.
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Ne verujem da cu ikad biti hipohondar jer ne volim da idem kod lekara [ili vise njih]. Ubi me cekanje.
Doduse, pomalo ih razumem. Ili se isuvise boje za svoje zdravlje ili samo hoce da skrenu paznju na sebe. Moj stric je imao komsiju koji je bio ovaj drugi tip hipohondara: cim cuje za neku novu bolest - odmah oboli od nje.
|
|
|
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
Nisam na srecu...al ipak moram reci da vodim racuna (ponekad) o svom zdravlju jer ipak zdravlje je najprece....bez zdravlja ti nista drugo i nije potrebno...
|
|
|
nofrks Upućeni član
|
Datum registracije: 21 Jun 2005 Poruke: 295
|
|
teshka psihichka bolest,nikad ne reci nikad,jer ne znam koliko mogu da odlepim za 30 god,medjutim znam da treba biti uporan sa lechenjem, koje je jako dugo i komplikovanmo,a najvishe pate bliznji.
|
|
|
|
|
|
cimlia Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 61
|
|
Hipohondere treba evidentirati,da bi mogli ostali,pravi bolesnici,dobivati primjeran zdravstveni tetma
|
|
|
|
|
|
ekonomista87 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 278 Mesto: Vojvodina, Pancevo
|
|
Svi smo mi pomalo hipohondari! Ali ne treba preterivati u tome!!!
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
cimlia je napisao/la sledeće: | Hipohondere treba evidentirati,da bi mogli ostali,pravi bolesnici,dobivati primjeran zdravstveni tetma |
Mislim da to ne vredi jer oni, kad vide da su otkriveni, promene lekara. Pored toga, tesko ih je otkriti jer dobro poznaju medicinu (u skladu sa svojim poremecajem) ako su onaj tip koji se boji bolesti.
Nazalost, isto je i sa "Minhauzenovskim sindromom" [kada oboleli svoje dete vodi po doktorima kao da je bolesno, samo da bi sebi privukao paznju - srecom, redji je].
|
|
|
s38121rs Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Dec 2005 Poruke: 141
|
|
ne narocito, ako se ne osecam dobro, trudim se sto pre da se izlecim
|
|
|
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Brinem za svoje zdravlje i odlazim kod lekara kada smatram da je to potrebno. Ne idem u krajnosti.
|
|
|
|
|
|
anonimni_surfer Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jun 2007 Poruke: 27
|
|
znao sam jednu hipohondričnu osobu koja je počinila samoubojstvo. strašno.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|