:: |
Ili ~ Ili |
Solarijum |
|
70% |
[ 55 ] |
Krema za samopotamnjivanje |
|
29% |
[ 23 ] |
|
Ukupno glasova : 78 |
|
Autor |
Poruka |
bojanap Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Jan 2005 Poruke: 14
|
|
zanima me nesto vise o solarijumima...tj. koliko je potrebno vremena provesti tamo da bih imala lijepu bronzanu boju?
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Pa zavisi kako ti koza prima boju,ali solarijumi su skroz ne zdravi!!! Koza jako stari od solarijuma
|
|
|
FANATIC-NS PARTY MAN
|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 979 Mesto: Novi Sad
|
|
Jako zavisi od tvog tena.Znaci jesi li prirodno sklona tome da brze ili sporije dobijes taman ten.
Savetujem ti da obavezno uzimas kreme za solarijum uz koje ces veruj mi brze dobiti bas bronzanu boju.
Za pocetak idi prvo tri puta nedeljno..zatim idi drugu nedelju svaki dan,a od trece samo dva puta kako bi odrzavala to.
Ja kada sam se spremao za takmicenja tako sam isao.Probaj i ti...srecno
|
|
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Ja ne bas tako redovno idem u solarijum..
Posto inace imam prirodno taman-preplanuo ten dovoljna u mi 3-4 kvarcanja po 15min u turbo solarijumu da bi imala bronzani ten.
Sve zavisi od tipova koze
|
|
|
|
|
|
jelena_ns Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 12 Dec 2004 Poruke: 3849 Mesto: Novi Sad
|
|
sanjica_021 je napisao/la sledeće: | Pa zavisi kako ti koza prima boju,ali solarijumi su skroz ne zdravi!!! Koza jako stari od solarijuma |
Slazem se da su ne zdravi, ali ni suncu nije mane...
|
_________________ "Varoši ima, što da grešim dušu, boljih i lepših al’ samo jedna je, shvaćaš, varoš u koju se vraćaš!" |
|
|
|
|
trent acid Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 42
|
|
i ja se slazem da su nezdravi ali sta ces moda....
|
|
|
|
|
|
Aaleksandra Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 01 Mar 2005 Poruke: 18
|
|
Ja sma bila jednom pa nebi znala nesto puno o njima ali radje bi bila na plazu i suncala se sa prijateljice nego u jednu malu kutiju.
|
|
|
|
|
|
bl-diva Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Mar 2005 Poruke: 10
|
|
nisam neki fan solariuma, vise volim svoj bledi ten... a uz to je jos i stetno za kozu (pogotovo kad se pretjera)
|
|
|
|
|
|
ADiRA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Mar 2005 Poruke: 12
|
|
treba malo, da nisam bas ko sir
|
|
|
|
|
|
dana84 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Mar 2005 Poruke: 9
|
|
ja kad idem, idem svaku nedelju za 15 minuta, dok ne pocrnim
|
|
|
|
|
|
Anelea Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Mar 2005 Poruke: 34
|
|
Kada bi jednom imali priliku prošetati onkološkim odjelom neke klinike i vidjeti djevojke sa uznapredovalim stadijem melanoma, vjerujte mi, ni u rano proljeće ne bi iz kuće izlazili bez zaštite....
Sunce je opasno, koliko kod mi toga bili nesvjesni, solariji isto tako, a tumori kože su najučestaliji od svih tumora! jedini zaista dokazani etiološki čimbenik za njihovu pojavu je UV zračenje!
Ako ništa drugo, preplanula put vam možda trenutno predstavlja zadovoljstvo, ali za desetak godina ćete djelovati ko da imate još deset više, jer osim što su opasne različite patološke promjene na koži usljed izlaganja suncu, KOŽA UBRZANO STARI, a to se itekako primijeti, više nego preplanulost!!!!
|
|
|
|
|
|
cecko Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 08 Mar 2005 Poruke: 9
|
|
jeste da su ne zdravi lepo izgleda, ne trebas preterivati
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|